«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Σήμερα παρέλαβα το ποσό των 1.000 ευρώ…» – Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διαβεβαίωνε ότι οι δωρεές θα πάνε στην δομή (video)


«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Σήμερα παρέλαβα το ποσό των 1.000 ευρώ…» – Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διαβεβαίωνε ότι οι δωρεές θα πάνε στην δομή (video)


Διαφ.


Είτε σε προσωπικούς λογαριασμούς, είτε σε κουμπαράδες, είτε σε κουτιά εράνου τα οποία βρίσκονταν σχεδόν σε κάθε πάγκο, ο Άλλος Άνθρωπος ή αλλιώς ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος συγκέντρωνε τεράστια χρηματικά ποσά.

Με την ευκαιρία, δείτε το βιογραφικό του… «Άλλου Ανθρώπου»

Σε ορισμένους πάγκους η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια ώστε να τοποθετούνται δύο κουτιά εράνου.

Ενώ εντύπωση προκαλεί και το κουτί με την κλειδαριά για το οποίο είχε μιλήσει στενός συγγενής του Πολυχρονόπουλου.

«Ο Πολυχρονόπουλος έχει ένα κουτί χάρτινο με κλειδαριά και το έχει πάντα πάνω σε ένα τραπέζι και όποιος έχει ευχαρίστηση κάτι ρίχνει μέσα. Ο άλλος που θα δει το ενάμιση χιλιάρικο μέσα, σε 5 λεπτά θα ‘’φύγει’’ το κουτί».

Κι ενώ οι εποπτικές αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ουδείς μπορεί να γνωρίζει πού κατέληγαν τα χρήματα που έμπαιναν μέσα στα κουτιά ή δίνονταν χέρι με χέρι, όπως έκανε ένας εθελοντής που έδωσε με όλη του την καρδιά το ποσό των χιλίων ευρώ σε μετρητά.

«Σήμερα 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12.15 παρέλαβα από τον… το ποσό των 1.000 ευρώ».

Σε ένα κομμένο χαρτί από τετράδιο, με μια σφραγίδα με την επιγραφή, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τον διαβεβαίωνε πως τα χρήματα θα πήγαιναν για τον «Άλλον Άνθρωπο».

Τρεις μήνες μετά, ο κύριος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται από την Αρχή Διαφάνειας για το αν τελικά έπαιζε μέρος των χρημάτων στον τζόγο.

Απλήρωτοι λογαριασμοί

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητούσε μέσω των social να μαζευτούν χρήματα για το ρεύμα, το ενοίκιο και το νερό του «Άλλου Ανθρώπου».

Οι λογαριασμοί ήταν υπέρογκοι με αρκετούς, μάλιστα, να απορούν.

«Είμαι υπεύθυνη σε αντίστοιχη εταιρεία. Στείλτε με την πρώτη ευκαιρία τον λογαριασμό να δω την ανάλυση. Είναι πολλά τα λεφτά για τέτοια παροχή».

Και κάποιοι πιο παρατηρητικοί του έγραψαν:

«Ο λογαριασμός είναι 80 ευρώ. Τα ανεξόφλητα που έχει αφήσει είναι πολλά – που σημαίνει μάλλον ότι δεν πληρώνει ρεύμα για πάνω από δύο χρόνια».

Το σχόλιο αυτό δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση.


Πηγή