Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν μπορώ να ακούω τον πατέρα μου να τραγουδάει γιατί εντοπίζω μόνο λάθη»


Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν μπορώ να ακούω τον πατέρα μου να τραγουδάει γιατί εντοπίζω μόνο λάθη»


Διαφ.


Ο Χάρης Βαρθακούρης με αφορμή της δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου και την αποκάλυψη πως ο γιος του δεν πηγαίνει να τον δει στο θέατρο, δήλωσε πρόσφατα πως ούτε ο ίδιος πηγαίνει να ακούσει τον πατέρα του Γιάννη Πάριο.

Δείτε τι είπε ακριβώς ο τραγουδιστής:

Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν μπορώ να ακούω τον πατέρα μου να τραγουδάει γιατί εντοπίζω μόνο λάθη»

«Μπορώ να καταλάβω έναν γιο, αν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο που σκέφτομαι εγώ, που δεν πάει να δει τον πατέρα του. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω να ακούσω τον πατέρα μου σε μαγαζί και αυτό γιατί έχω την εξής παραξενιά, όταν κάθομαι να τον ακούσω δεν το απολαμβάνω γιατί το αυτί μου πιάνει το λάθος, όπως δε μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση έτσι δε μπορώ να ακούω τον πατέρα μου γιατί εντοπίζω μόνο λάθη.» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στηρίζει την Αντελίνα ο Χάρης Βαρθακούρης: «Από τη στιγμή που απέχει τηλεοπτικά, δεν χρειάζεται ξανθιές τρέσες»

Την επιλογή της συζύγου του, Αντελίνας, να αλλάξει την εμφάνισή της στηρίζει ανοιχτά ο Χάρης Βαρθακούρης, αναφέροντας πως από τη στιγμή που απέχει τηλεοπτικά, δεν χρειάζεται ξανθιές τρέσες.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του Happy Day, με αφορμή τις εμφανίσεις που ξεκινάει μαζί με τον Γιάννη Βαρδή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για τη ριζική εμφάνιση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη, τονίζοντας πως ποτέ δεν σταμάτησε να είναι ερωτευμένος μαζί της.

«Σαφώς προτιμώ το μελαχρινό μαλλί στη σύζυγό μου. Το ξανθό της τηλεόρασης, που δεν είναι πάντα αληθινό έχει διαδικασία, έχει πόνο και από τη στιγμή που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της και τις τρίχες της με τρούσες, τρέσες. Οπότε η γυναίκα ηρέμησε. Δεν σταμάτησα ποτέ να είμαι ερωτευμένος μαζί της» εξομολογήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το βίντεο

Χάρης Βαρθακούρης για Γιάννη Πάριο: «Έχει δηλώσει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Παρασκευής 5/1 και μίλησε για τον πατέρα του. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως ο Γιάννης Πάριος έχει δηλώσει ότι είναι άτυχος που είναι γιος του. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του τραγουδιστή για τους τσακωμούς με την σύζυγό του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια τον ενοχλούσε να ακούει την ατάκα “καλός αλλά όχι σαν τον πατέρα του” ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος έχει δηλώσει ότι είναι άτυχος που είναι γιος του.

«Σαφώς κι έχω ακούσει την ατάκα “καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του”. Είναι μια ατάκα που θα την ακούσεις είτε ισχύει, είτε όχι. Μέχρι να το ακούσω πρώτη φορά, δεν περίμενα ότι θα το ακούσω. Όταν το ακούς συνέχεια, λες “οκ, θα το υποστώ”. Κάποτε με ενοχλούσε, με πείραζε, με έπιανε το στομάχι μου, σκεφτόμουν για ποιο λόγο.

Από κάποιο σημείο και μετά γίνεσαι αναίσθητος. Πια δεν το λένε, έπρεπε όμως να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι να φτάσω στο σημείο να με παραδέχονται. Ο πατέρας μου τι έφταιγε γι’ αυτό; Δε μπορούσε να μου δώσει κάποια συμβουλή πάνω σε αυτό, πέρα από το να μην τα ακούω. Ο ίδιος έχει πει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του. Το έχει δηλώσει δημοσίως.

Σου λέει, ο Χάρης είναι καλός αλλά έχει την ατυχία να είναι γιος του Πάριου. Για μένα αυτό δεν είναι ατυχία, ευλογία είναι» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.


Πηγή