«Εξευτέλιζαν την κόρη μου με βιντεάκια με σ@ξου@λικ@ περιεχόμενο» – Mητέρα περιγράφει πως γλίτωσε την ΑμεΑ κόρη της από τα «δίχτυα» του 35χρονου Youtuber (Video)


«Εξευτέλιζαν την κόρη μου με βιντεάκια με σ@ξου@λικ@ περιεχόμενο» – Mητέρα περιγράφει πως γλίτωσε την ΑμεΑ κόρη της από τα «δίχτυα» του 35χρονου Youtuber (Video)


Διαφ.


Στα δικαστήρια Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 35χρονος Youtuber, o oποίος συνελήφθη χθες για «εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων».

Ο 35χρονος κακοποιούσε άτομα αδύναμα ή με αναπηρία και μετέδιδε live τις εικόνες σε ζωντανή σύνδεση, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος. Αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η δίωξη που θα του ασκηθεί και αν θα παραπεμφθεί σε ανακριτή ή στο αυτόφωρο.

Στο μεταξύ, θύματα του 35χρονου μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κάποια από αυτά μάλιστα, υπέρ του.

«Τα βίντεο ήταν στημένα – Είμαστε content creators»

«Πριν γίνει το βίντεο, είχαμε συμφωνήσει και ήταν σαν έργο που βλέπεις στην τηλεόραση. Ήταν content (σ.σ. το ξύλο και η αγριάδα), συμφωνήσαμε να το κάνουμε έτσι. Όλοι μας παίρνουμε χρήματα», είπε ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονταν στα βίντεο του 35χρονου.

«Όλα ήταν στημένα. Είμαστε content creators. Τα είχαμε αυτοσχεδιάσει. Άλλος έκανε τον κασκαντέρ κι έτρωγε ξύλο. ΑμεΑ δεν ήταν κανείς. Απλά κάποιοι είχαν στέρηση νοημοσύνης. ΑμεΑ δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει», είπε άλλος θύματα.

«Όταν πήγαμε εκεί, δεν υπήρχαν όλα αυτά. Μετά κατάλαβα. Εμείς θέλαμε να πάμε. Εμείς κάναμε με τη θέλησή μας τις δοκιμασίες, γιατί είχαμε ανάγκη από χρήματα. Στο youtube, ρίχνανε λεφτά για τις δοκιμασίες ή μας έβαζαν να παίζουμε ο ένας με τον άλλον», είπαν θύματα του 35χρονου.

«Δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας εύκολα. Έβλεπα να πιέζουν μια κοπέλα να κάνει… με διάφορους εκεί πέρα», είπε κοπέλα.

Mητέρα περιγράφει πως γλίτωσε την ΑμεΑ κόρη της από τα «δίχτυα» του 35χρονου

Η μητέρα της Μυρτώς προσπάθησε να σώσει την ΑμεΑ κόρη της από τα δίχτυα του «Αρχηγού» που εκμεταλλευόταν την αδυναμία των ανθρώπων αυτών.

«Ο αρχηγός άρχισε να βγάζει κάτι βιντεάκια με τη Μυρτώ εξευτελιστικά με σεξουαλικό περιεχόμενο και την κορόιδευαν. Της έριξαν έναν αλήτη ναρκομανή δίπλα της, της έκανε άσχημα πράγματα, τα οποία τα έδειχναν. Πάλεψα πολύ για να ξεφύγουμε από αυτόν τον άνθρωπο», εξομολογήθηκε η μητέρα της Μυρτώς.

«Με εκμεταλλεύτηκαν με το χειρότερο τρόπο. Ο ένας με χάιδευε στο στήθος, την κοιλιά και με φίλαγε χωρίς τη θέλησή μου. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να έχω φίλους, αυτό ήθελα μόνο στη ζωή μου», είπε η Μυρτώ.


Πηγή