Αποθέωση για τη Νατάσα Παζαΐτη: Συγκινεί το μήνυμα γνωστής ηθοποιού – «Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή»


Αποθέωση για τη Νατάσα Παζαΐτη: Συγκινεί το μήνυμα γνωστής ηθοποιού – «Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή»


Διαφ.


Συγκινεί το μήνυμα γνωστής ηθοποιού, το οποίο αποθεώνει τη Νατάσα Παζαΐτη, αναφέροντας πως της έσωσε τη ζωή.

Η καταξιωμένη ογκολόγος και σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έχει σώσει δεκάδες ζωές κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Μια από αυτές είναι και η γνωστή ηθοποιός Λήδα Χατζή, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Νατάσα Παζαΐτη.

Θυμηθείτε επίσης: Στα χνάρια της μαμάς του ο Αλέξανδρος Καραμανλής: Πρωταγωνιστής στο θέατρο ο 21χρονος γιος της Νατάσας Παζαΐτη

«Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή 9 χρόνια πίσω! Μου έβαλε το δεύτερο στήθος μου 8 χρόνια πίσω! Εχθές μου έβαλε το τρίτο στήθος μου, πανομοιότυπο με το πρώτο μου! Ας κάνω και κάτι, έτσι γιατί το θέλω! Με κλειστά μάτια και ανοιχτή καρδιά μόνο με Νατάσα Παζαΐτη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ευχαριστήριο μήνυμά της η Λήδα Χατζή για την γιατρό που της έσωσε τη ζωή.

Νατάσα Παζαΐτη και Λήδα Χατζή

«Χρόνια πολλά άγγελέ μου»: Τρυφερή μαμά η Νατάσα Παζαϊτη – Η ανάρτηση για την κόρη της (photo)

Μία τρυφερή ανάρτηση για την 20χρονη κόρη της με τον Κώστα Καραμανλή, έκανε η Νατάσα Παζαΐτη, προκειμένου να της ευχηθεί για τη γιορτή της.

Φαίνεται πως η 20χρονη κόρη τους έχει δύο ονόματα, αφού οι γονείς της την αποκαλούν με το όνομα της μητέρας του πολιτικού, Αλίκη.

Έτσι, η Νατάσα Παζάϊτη ανέβασε μια φωτογραφία για να της ευχηθεί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Χρόνια πολλά άγγελέ μου».

undefined


Πηγή