Survivor 2024 spoiler 08/02: «Τράβα γελοίε από εδώ…» – Πιάστηκαν στα χέρια Γιάννης – Σταμάτης! Η οικειοθελής αποχώρηση και η αποβολή βόμβα


Survivor 2024 spoiler 08/02: «Τράβα γελοίε από εδώ…» – Πιάστηκαν στα χέρια Γιάννης – Σταμάτης! Η οικειοθελής αποχώρηση και η αποβολή βόμβα


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 08/02: Το ριάλιτι κομμάτι του Survivor έχει ξεκινήσει για τα καλά και το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο για έναν νέο καυγά που δημιουργήθηκε στην ομάδα των Μαχητών!

Οι τέσσερις χαμένες μάχες, με τις τρεις ασυλίες και τον έναν αγώνα επάθλου, έχουν φέρει μεγάλη ένταση στην ομάδα των Μαχητών, όπως είναι και λογικό. Όλα ξεκίνησαν από την δεύτερη χαμένη ασυλία για τους μπλε, όταν η κλίκα των γυναικών έβγαλε υποψήφιο τον Γιάννη Περπατάρη. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες του Survivor, θεώρησαν λάθος την υποψηφιότητά του ωστόσο βρήκε και αρκετούς απέναντί του.

Ένας από αυτούς ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, με τους δύο άνδρες να μην έχουν καλή σχέση από την αρχή του Survivor 2024. Ο Σταμάτης άρχισε να σχολιάζει συνεχώς το γεγονός πως ο Γιάννης ήταν αδιάφορος αγωνιστικά από την μέρα που βγήκε υποψήφιος, ενώ φάνηκε ακόμα και να πανηγυρίζει τις ήττες της ομάδας του.

Survivor spoiler: Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο παιδιά;

Ο Γιάννης από την πλευρά του έδειχνε αρκετά ξενερωμένος με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, αντί του Rob James που αποχώρησε τελικά, χωρίς αυτό τελικά να γίνει. Αυτό το γεγονός έκανε ακόμα πιο επιθετικό τον Σταμάτη που κατηγόρισε τον συμπαίκτη του πως παίζει κάποιον ρόλο ώστε να βγει πιο αρεστός προς τα έξω.

Λέξη με λέξη, κουβέντα με κουβέντα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τους υπολοίπους και την παραγωγή να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Κι όλα αυτά, αμέσως μετά το χαμένο έπαθλο φαγητού, στο οποίο ο Γιάννης εμφανίστηκε αδιάφορος, ενώ ο Σταμάτης δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού.

Survivor 2024 spoiler 08/02: «Τράβα γελοίε από εδώ...» - Πιάστηκαν στα χέρια Γιάννης - Σταμάτης! Η οικειοθελής αποχώρηση και η αποβολή βόμβα

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο τσακωμός ήταν τόσο σοβαρός που έκανε την παραγωγή να φωνάξει τους δύο παίκτες και να τους σφίξει τα λουριά, ξεκαθαρίζοντας πως την επόμενη φορά θα υπάρξει αποβολή και για τους δύο παίκτες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά spoilers από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 2024.


Πηγή