Survivor 2024: Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο; «Είναι ελεύθερη; Όλες έχουν σχέση εδώ» – Η ατάκα του Περπατάρη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή


Survivor 2024: Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο; «Είναι ελεύθερη; Όλες έχουν σχέση εδώ» – Η ατάκα του Περπατάρη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή


Διαφ.


Survivor 2024: Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο; Μία επίκη ατάκα είχαμε στο Survivor με τον Γιάννη Περπατάρη να ρωτάει αν η Σταυρούλα Χρυσαειδή που προκειται να μπει στο Survivor 2024 είναι ελεύθερη, καθώς όπως είπε όλες έχουν σχέση εδώ.

Η ατάκα του Περπατάρη για την Σταυρούλα πριν καν μπει στο Survivor

Κόλαφος ο Μαρτίκας για Κωνσταντάρα: «Ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ στο Survivor! Η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις» (video)

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor έριξε τα «βέλη» του τόσο στον Λάμπρο Κωνσταντάρα όσο και στην Κατερίνα Δαλάκα.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι φτηνές δικαιολογίες είναι που ενοχλούν και δημιουργούν θέμα αντίληψης, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και να λέει “α και γω φοβάμαι τα αεροπλάνα”! Όσο εξοικειώνεσαι όμως με ένα μέσο τόσο έρχεται και πιο ήπιο στο να απαλύνεις και τον φόβο σου. Εξοικειώνεσαι.

Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλος για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Οπότε είναι μια φτηνή δικαιολογία, η οποία δε θα μου άρεσε».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Ξεδιπλώθηκαν χαρακτήρες τώρα που δεν έχει ψηφοφορία» – Απανωτά καρφιά από Σταυρούλα Χρυσαειδή για Δαλάκα και Χατζηανδρέου (video)

«Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (σ.σ. για μένα); Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Νομίζω ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητά του για αποχώρηση, αποχώρησε», συμπλήρωσε επίσης ο Σπύρος Μαρτίκας.


Πηγή