«Σ' ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ» – Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο με τον γιο της και τα like πέφτουν «βροχή»


«Σ’ ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ» – Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο με τον γιο της και τα like πέφτουν «βροχή»


Διαφ.


Ημέρας χαράς για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο γιος τους κλείνει σήμερα (8/2) έναν χρόνο ζωής. Πρόσφατα, επίσης, η τραγουδίστρια ευχήθηκε και στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του.

Η τραγουδίστρια έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τα πρώτα γενέθλια γιου της. Όπως βλέπουμε, μαμά και γιος είναι αγκαλιασμένοι με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο.

«7/2/23 Σ’ ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ. #1 #happybirthday», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη δημοσίευσή της.

Ευτυχισμένοι γονείς η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία: Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους (photos)

Την απόλυτη χαρά βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία. Οι ευτυχισμένοι γονείς διοργάνωσαν πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους.

Την Τετάρτη 7/2 το απόγευμα, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι σε στενό κύκλο για τον ενός έτους γιο του. Το παρών στα γενέθλια του μικρού έδωσαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του Αλμπέρτο Μποτία για την πατρότητα.

Ο στενός φίλος της Ελένης Φουρέιρα, Πέτρος Τσαπαρδώνης αποκάλυψε το πάρτι γενεθλίων στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα που επέλεξε το ζευγάρι για τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους.

πάρτι γιου Φουρέιρα Μποτία

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Μου έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Νιώθω σαν να αποφοίτησα, σα να άλλαξε κάτι μέσα μου. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο», είχε αναφέρει σε δηλώσεις της η Ελένη Φουρέιρα σχετικά με τον ερχομό του γιου της και την μητρότητα.

πάρτι γιου Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα με δάκρυα στα μάτια: «Από τότε που έγινα μαμά, βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι»

Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από την ημέρα που έχει γίνει μαμά, στον ραδιοφωνικό μαραθώνιο του My radio. Την ίδια ώρα, ξέσπασε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις φήμες που κυκλοφορούνε για εκείνον και την προσωπική του ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Mega Καλημέρα, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές αλλά η φετινή, είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά. Συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι και το πόσο ήρωες είναι όλοι αυτοί οι γονείς».


Πηγή