Ναταλία Γερμανού: «Σε παρακαλώ πολύ μην ξεχάσεις να…» – Η αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, Φρέντυ


Ναταλία Γερμανού: «Σε παρακαλώ πολύ μην ξεχάσεις να…» – Η αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, Φρέντυ


Διαφ.


Μια αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, Φρέντυ, είχε κάνει πριν μερικά χρόνια η Ναταλία Γερμανού.

Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός της είχε ζητήσει να μην σταματήσει να γράφει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Φρέντυ Γερμανό.

«Νομίζω ότι έγραφα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου… Αν υπήρχε, δηλαδή, ένα μάθημα στο οποίο ήμουν καλή στο σχολείο -και το οποίο τελικά με βοηθούσε να περνώ τις τάξεις και να μη μείνω για πάντα μετεξεταστέα- ήταν η έκθεση.

Όταν μεγάλωσα λιγάκι και συζητούσα με τον πατέρα μου για τα πράγματα που ήθελα να κάνω και του έλεγα όλες αυτές τις σαχλαμάρες που λένε τα κορίτσια, τα “θέλω να γίνω ηθοποιός” για παράδειγμα, εκείνος μου έλεγε “εγώ πάλι θέλω να γράψεις και να το κάνεις έτσι, για χάρη μου”.

Η Ναταλία Γερμανού με τον πατέρα της
Η Ναταλία Γερμανού με τον πατέρα της

Λίγο πριν φύγει απ’ τη ζωή, θυμάμαι ότι μου είχε πει “σε παρακαλώ πολύ, κάνε ό,τι σ’ αρέσει να κάνεις, τηλεόραση και οτιδήποτε άλλο, αλλά μην ξεχάσεις να γράφεις. Μην ξεχνάς ποτέ να γράφεις!”. Και έφτασε η ώρα, έστω και κάπως αργά, να κάνω αυτό το όνειρο και αυτή την υπόσχεση πραγματικότητα…», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ειχε μιλήσει στο περιοδικό People για τη συντροφική σχέση τους.

«Ουσιαστικά, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο μπαμπάς μου –άντε και κάποια χρόνια πριν–, εγώ ήμουν «η κόρη του Φρέντυ Γερμανού». Στην καλύτερη περίπτωση ήμουν «η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και αυτή που έκανε το Mega Star». Οπότε, ήταν λογικό το ότι πρόσεχα τι θα κάνω και πώς, μη στενοχωρήσω τον μπαμπά μου ή τι θα πουν για την κόρη του Φρέντυ. Από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, είναι πλέον «τι θα πουν για τη Ναταλία». Που κι αυτό με νοιάζει, δεν μπορώ να το παίζω και πολύ άνετη»


Πηγή