Όπως το φανταζόμασταν: Αυτό είναι το ζεστό και πολυτελές σπίτι της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη


Όπως το φανταζόμασταν: Αυτό είναι το ζεστό και πολυτελές σπίτι της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη


Διαφ.


Το ζεστό και πολυτελές σπίτι της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ακριβώς όπως το φανταζόμασταν.

Η συνθέτρια κλασικής μουσικής και ο υπουργός Υγείας είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχολεί τόσο επαγγελματικά όσο και για την προσωπική του ζωή. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία οικογένεια η οποία αποτελείται από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας, από τον πρώτο της γάμο, και τους δύο γιους που έχουν αποκτήσει μαζί.

Δείτε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου: Αποκάλυψε την επιθυμία της να φύγουν με τον Άδωνι μόνιμα στην Αμερική

Λόγω και της ιδιότητας του Άδωνι, απασχολούν αρκετά συχνά τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι διακριτικοί και προσεκτικοί στο τι μοιράζονται με το κοινό όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Η Ευγενία Μανωλίδου μας έχει δείξει μέσω social media το κομψό και εκλεπτυσμένο σαλόνι τους και όπως φαίνεται έχει πολύ γούστο ενώ είναι λάτρης της διακόσμησης. Ενώ είναι ευδιάκριτη και η αρχαιοελληνική διακόσμηση.

Η Μανωλίδου αποθεώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θα μπορούσε να είναι με πολλές γυναίκες! Τι κάνει μαζί μου;»

«Θα μπορούσε να είναι με πολλές γυναίκες! Τι κάνει μαζί μου;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου και αποθέωσε το σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει δείξει πολλές φορές το σεβασμό και την αγάπη που έχει στον Άδωνι. Όταν ο βουλευτής ήταν υποψήφιος για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Η μουσικός και παρουσιάστρια είχε παλαιότερα μιλήσει με τρυφερότητα και αγάπη για το σύζυγο της και εξομολογήθηκε την πρώτη της γνωριμία με τον Άδωνι. «Επέλεξα να πω δυο λόγια για να σας συστήσω τον Άδωνι όπως τον έχω γνωρίσει και όπως τον ξέρω εγώ. Κλείσαμε τα 13 χρόνια συμβίωσης… 13 πολύ όμορφα και πολύ δύσκολα χρόνια. Εγώ τον Άδωνι τον ξέρω πριν ασχοληθεί με την πολιτική. Και τον γνώρισα σε μια περίοδο της ζωής μου που τα πράγματα για εμένα ήταν εξαιρετικά δύσκολα», αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου.

Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης

Η Ευγενία Μανωλίδου είχε εξυμνήσει τον «γυναικοκατακτητή» Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι: «Θα μπορούσε να είναι με πολλές γυναίκες! Τι κάνει μαζί μου;»! Με τον ίδο να απαντά με χιούμορ «Αυτό μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να το σκεφτεί!»


Πηγή