«Έλιωσε » ο Γιώργος Λαμπάτος με τον Μάρκο Σεφερλή: «Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα – Μου είπε ότι θα κάνει…»

Ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής με έκαναν να απορώ: Δεν μπορούσα να το πιστέψω – Μου ανακοίνωσαν ότι σκόπευαν να πραγματοποιήσουν…

Έλιωσε ο Γιώργος Λαμπάτος με τον Μάρκο Σεφερλή: Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα – Μου είπε ότι θα κάνει…


Διαφ.


Έλιωσε ο Γιώργος Λαμπάτος με τον Μάρκο Σεφερλή μετά την πρότασή του να συνεργαστούν επαγγελματικά, αναφέροντας ότι έμεινε άναυδος και δεν το πίστευε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στο T-live: Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άλλον πλανήτη, έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μου, όπως καταλαβαίνετε. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Το μυαλό μου έφτανε μέχρι ότι θα έκανε την ανάκληση της δικαστικής απόφασης. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εσάς όπου και του ζήτησα συγγνώμη, μας φέρατε πολύ κοντά ώστε να ενωθούν τα χέρια μας. Αμέσως μετά, ο Μάρκος Σεφερλής με πήρε τηλέφωνο. Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα. Μου είπε ότι θα κάνει την ανάκληση και τον ευχαρίστησα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος περιέγραψε πώς ο Μάρκος Σεφερλής του έκανε πρόταση για δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος, νομίζω ότι όλα τα πράγματα αλλάζουν γύρω μου. Περιμένω με μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις καρδιές μας, είπε στο T-live.

Δείτε το βίντεο

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή: Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, ζητάω συγγνώμη

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή, μιλώντας στο Πρωινό και αναφέροντας πως ίσως να φταίω κι αυτός για κάποια πράγματα και ζητάει συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής είχαν βρεθεί στα δικαστήρια, μετά από δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώτος εναντίον του δεύτερου, σχετικά με τη συμπεριφορά του κατά τη συνεργασία τους στην θεατρική παράσταση Ο Ηλίας του 16ου.

Επάνω από το κρεβάτι του, ανάμεσα στις φωτογραφίες, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει κάποιες και με τον Μάρκο Σεφερλή από όταν συνεργάζονταν μαζί. Ο ηθοποιός, με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε στο Πρωινό και την Φαίη Φώτου:

Είχαμε συνεργαστεί στον Ηλία του 16ου με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα… Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου. Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη.

Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του.

Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί, είπε ο Γιώργος Λαμπάτος


Πηγή