«Θρίλερ» στη Ρόδο: Ψαράς εντόπισε ακέφαλο πτώμα σε θαλάσσια περιοχή


«Θρίλερ» στη Ρόδο: Ψαράς εντόπισε ακέφαλο πτώμα σε θαλάσσια περιοχή


Διαφ.


Ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντόπισε ψαράς στη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων στη Ρόδο, το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2).

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε λιμενικό από τους «Αδιάφθορους» – Ζητούσε χρήματα και τσιγάρα για να περνούν πλοία χωρίς επιθεώρηση

Σύμφωνα με την ιστοδελίδα dimokratiki, στο σημείο έσπευσε σκάφος του λιμενικού για περισυλλογή της σορού ενώ αναμένεται η διεξαγωγή περαιτέρω ενεργειών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα σε θαλάσσια περιοχή στη Ρόδο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKNISSI

Ανείπωτος θρήνος στην Λαμία: Νεκρός 8χρονος – Παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και πέθανε σε 5 μέρες

Πέθανε ξαφνικά ένα 8χρονο αγόρι στην Λαμία, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Η δυσάρεστη είδηση ήρθε να προστεθεί στον τραγικό απολογισμό αιφνίδιων θανάτων παιδιών, όπως η 9χρονη από το Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ό 8χρονος είχε παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας και κατέφυγε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μέσα σε λίγες ώρες το παιδί είχε διακομιστεί στο «Παίδων», έχοντας διαγνωστεί με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά. Δυστυχώς μέσα σε 5 ημέρες κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Ανείπωτος θρήνος στην Λαμία: Νεκρός 8χρονος – Παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και πέθανε σε 5 μέρες

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό νέο και ζητούν να μάθουν τα αίτια που από τη μία στιγμή στην άλλη ένα υγιές παιδί έφυγε από κοντά μας.

Όλοι στο LamiaReport εκφράζουμε την οδύνη μας και ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια του 8χρονου.

Διδυμότειχο: «Παρουσίασε επεισόδιο αιμόπτυσης και απώλεια συνείδησης» – Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο της 9χρονης από στρεπτόκοκκο

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ιατρικό ανακοινωθέν για το 9χρονο κορίτσι που πέθανε από στρεπτόκοκκο στο Διδυμότειχο.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν επισημαίνεται ότι διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι έπασχε από επιθετικό στρεπτόκοκκο και βαριά πνευμονία και ότι παρόλο που δόθηκε εντολή για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, το παιδί παρουσίασε επεισόδιο αιμόπτυσης και αιφνίδια απώλεια συνείδησης.

Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν κάνοντάς της ανάνηψη για περισσότερο από μία ώρα, ωστόσο δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Διδυμότειχο: «Παρουσίασε  επεισόδιο αιμόπτυσης και απώλεια συνείδησης» - Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο της 9χρονης από στρεπτόκοκκο (video)

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σχετικά με τον επισυμβάντα ξαφνικό θάνατο 9χρονου κοριτσιού στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου:

Περί ώρα 12μ.μ. προσκομίστηκε στο Νοσοκομείο 9χρονο κορίτσι από τη μητέρα του λόγω υψηλού εμπύρετου, δύσπνοιας και διαρροικών κενώσεων.

Συνωδά Συμπτώματα: Ρινίτιδα, Βήχας. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης (ύπαρξη στρεπτόκοκκου και μάλιστα επιθετικού, και βαριά πνευμονία με άλλα συνωδά συμπτώματα: Ωχρότητα, περιστοματική κυάνωση, δύσπνοια, ταχυπαλμία κλπ), και η ασθενής ετοιμάστηκε για διακομιδή στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη διακομιδή η ασθενής παρουσίασε μεγάλο επεισόδιο αιμόπτυσης και αιφνίδια απώλεια συνείδησης. Κλήθηκαν κατέφθασαν και επελήφθησαν του περιστατικού: Αναισθησιολόγος, Καρδιολόγος, Ουρολόγος Χειρουργός, οι οποίοι με την παιδίατρο επεχείρησαν ανάνηψη για περισσότερο από 1 ώρα αλλά δυστυχώς αναποτελεσματικά. Η μικρή ασθενής κατέληξε περί την 14.30 μ.μ.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Διδυμοτείχου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το γεγονός και τα συλλυπητήρια στους γονείς και συγγενείς της θανούσης 9χρονης».


Πηγή