Survivor 2024: Σωματική επίθεση σε παίκτρια! Πρωτοφανές σκηνικό στο παιχνίδι (Video)


Survivor 2024: Σωματική επίθεση σε παίκτρια! Πρωτοφανές σκηνικό στο παιχνίδι (Video)


Διαφ.


Survivor 2024: Ένα πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στο Survivor Τουρκίας, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βγαίνει εκτός εαυτού, να φωνάζει και να πετά ένα σκαμπό. Σύμφωνα με το Open μια παίκτρια πλησιάζει εκνευρισμένη την συμπαίκτριά της και την σπρώχνει με δύναμη.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εκνευρισμένος με την παίκτρια, είπε: «Σε ρωτάω. Σε αυτό το πρόγραμμα μπορεί ένα άτομο να μιλήσει για σένα ή όχι; Πες μου τι θέλεις; Κάνεις σκηνές κάθε μέρα, το κορίτσι έφυγε κλαίγοντας. Τι θέλεις; Τσακωμό; Χάος; Δεν μπορείς να χαλαρώσεις σε αυτό το πρόγραμμα; Τι έχεις πάθει; Δεν υπάρχει ζωή χωρίς προσβολές;».

Στη συνέχεια ο Τούρκος παραγωγός επέστρεψε έξαλλος στη θέση του και πέταξε το σκαμπό στο οποίο κάθεται όταν γίνονται συμβούλια του Survivor. Παράλληλα, δείτε εδώ το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor 2024 trailer 11/2: «Αποκλείεται! Θέλω να δω τα μούτρα Παππά, Ασημίνας και Δαλάκα που θα…» (Video)

Survivor 2024 trailer 11/2: Το παιχίδι αλλάζει απο την Κυριακή 11/2 Φλεβάρη καθώς όπως βλέπουμε από το trailer εισβάλλουν στο Survivor Καφετζής και Χρυσαειδή, με την Δώρα Νικολή να λέει με χαμόγελο στα χείλη ότι «Θέλω να δω τα μούτρα Παππά, Ασημίνας και Δαλάκας».

Παράλληλα, βλέπουμε στο trailer το πρώτο run μεταξύ Καφετζή και Παππά, με τον Γιώργο Λιανό να κάνε τη δική του καυστική περιγραφή, ενώ παράλληλα στο συμβούλιο γίνεται χαμός με το όνομα που ανακοινώνει για 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακή 11/2:


Πηγή