Ξυλοδαρμός Μικαέλας Φωτιάδη: «Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάσταση μου για 2-3 λεπτά στο γυαλί» – Ανάρτηση «ξέσπασμα» από το μοντέλο για τις φίλες «φίδια» (video)


Ξυλοδαρμός Μικαέλας Φωτιάδη: «Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάσταση μου για 2-3 λεπτά στο γυαλί» – Ανάρτηση «ξέσπασμα» από το μοντέλο για τις φίλες «φίδια» (video)


Διαφ.


Από την ημέρα που η Μικαέλα Φωτιάδη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μώλωπες, σχεδόν καθημερινά φίλοι και συνεργάτες της κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ωστόσο το μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2015 με μια ανάρτηση «καρφί» στα Instagram Stories της, τονίζει πως η μοναδική φίλη της είναι η Νίνα Κορομηλά.

Ξυλοδαρμός Μικαέλας Φωτιάδη: «Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάσταση μου για 2-3 λεπτά στο γυαλί» - Ανάρτηση «ξέσπασμα» από το μοντέλο για τις φίλες «φίδια» (video)

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες «στενές φίλες» και «κολλητές» έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί. Η «στενή φίλη» και η «κολλητή» μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η «κολλητή»; Είχε άλλες προτεραιότητες…

Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως» έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Λάκης Γαβαλάς για ξυλοδαρμό Μικαέλας Φωτιάδη: «Νομίζω δεν της άξιζε, είναι νέα κοπέλα, αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι παλιακοί» (video)

Στον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη αναφέρθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Το γνωστό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν απο μερικές ημέρες στην πλατεία Κολωνακίου, όπως η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Σήμερα (8/2), η Μικαέλα Φωτιάδη περιέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε εκείνο του βράδυ, τονίζοντας ότι δε γνωρίζει ποιος είναι η δράστης.

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν καταλαβαίνω πώς φτάνουν στο σημείο να είναι τόσο επιθετικοί οι σύντροφοί τους»

«Θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό, γιατί είμαι κοντά με τέτοια κορίτσια που εκτίθενται στην τηλεόραση και μου είναι αδιανόητο κάποιος άνθρωπος, σύντροφος, να φτάσει στο σημείο να είναι τόσο θυμωμένος που να κάνει τόσο κακό σε μία γυναίκα.

Τη Μικαέλα τη γνώρισα στο παιχνίδι, ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μιλούσε τακτικά για το παιδί της, πολύ ήσυχη, ήρεμη, αλλά δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μαζί της. Ήταν από τις κοπέλες τις συνειδητοποιημένες», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που είδα σήμερα στο site, με σόκαρε. Για να βγει να το πει δημόσια, ίσως θέλει να γλυτώσει και άλλες κοπέλες από τη βία. Νομίζω δεν της άξιζε κάτι τέτοιο, όπως δεν αξίζει και σε καμία κοπέλα. Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί.

Αυτή είναι νέα κοπέλα. Δεν καταλαβαίνω πώς φτάνουν στο σημείο να είναι τόσο επιθετικοί οι σύντροφοί τους. Μήπως πρέπει να μιλήσουν πριν για να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος; Πρέπει να συμβουλευτούν νομικό, γιατί μετά γίνονται παρανάλωμα του κουτσομπολιού και είναι άσχημο τώρα μια μητέρα να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.


Πηγή