Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/2)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/2)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Κυριακή 11/2! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Τώρα Μαζί».

Παράλληλα, σημαντική μεταβολή του καιρού περιμένουμε κατά τη διάρκεια της Κυριακής (11/2), σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr.

«Χαλασμός» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Τριήμερη καιρική «απειλή» – Πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα; (video)

Καιρός: Στην δυτική Ελλάδα αρχικά το πρωί θα σημειωθούν βροχές και στο υπόλοιπο της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Αντίστοιχα στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα ο καιρός θα καταστεί άστατος από το μεσημέρι και μετά με τοπικές βροχές ασθενούς έντασης.

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής και στις υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 17 – 19 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 16 – 18 βαθμούς στα βόρεια, στους 18 – 21 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 18- 19 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται να επικρατήσουν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη οι νεφώσεις θα είναι αρκετά πυκνές με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στον Θερμαϊκό.


Πηγή