Δυστυχώς, το επιβεβαίωσε ο Βασιλιάς Κάρολος: «Θα ήθελα να…» – Το συγκλονιστικό μήνυμά του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο


Δυστυχώς, το επιβεβαίωσε ο Βασιλιάς Κάρολος: «Θα ήθελα να…» – Το συγκλονιστικό μήνυμά του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο


Διαφ.


Ο Βασιλιάς Κάρολος “έσπασε” τη σιωπή του μετά την διαγνωσή του με καρκίνο και συγκινήθηκε τόσο πολύ από την υποστήριξη των Bρετανών που τους ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους.

Το βράδυ του Σαββάτου ο βασιλιάς Κάρολος, έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους βρετανούς, δηλώντας ότι είναι συγκινημένος με τα μηνύματα συμπαράστασης.

Το μήνυμα του Βασιλιά Καρόλου μετά την διαγνωσή του με καρκίνο

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες. Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», συμπληρώνει ο Βρετανός μονάρχης.

Δήλωσε επίσης, ότι η δημοσιοποίηση της ασθένειάς του, έδωσε φως σε οργανισμούς να βοηθήσουν περαιτέρω χιλιάδες ασθενείς που νοσούν με καρκίνο. Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία αναρρώνει από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα

Σύμφωνα με την mirror, βασιλικές πηγές είπαν χθες το βράδυ ότι η Αυτού Μεγαλειότητα «τα πάει καλά» και αναμένεται να παρευρεθεί στην εκκλησία στο Sandringham σήμερα.

«Σπάει» τη σιωπή της η Καμίλα: «Δεδομένων των συνθηκών…» – Η πρώτη δήλωση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, η Καμίλα «έσπασε» τη σιωπή της και ανέφερε στην πρώτη της δήλωση ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά δεδομένων των συνθηκών.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια μουσικής βραδιάς στον καθεδρικό ναό του Σόλσμπερι, ο Βρετανός μονάρχης είναι «συγκινημένος» από τα μηνύματα αγάπης του κόσμου. Την ίδια ώρα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ενασχόληση του γιατρού του Καρόλου με την ομοιοπαθητική.

«Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά δεδομένων των συνθηκών. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος από παντού. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό» είπε χαρακτηριστικά η Καμίλα, σύμφωνα με το BBC.


Πηγή