"Τσάκισε" καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία…» – Η σπαρακτική εξομολόγηση για την μητέρα της (Video)


“Τσάκισε” καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία…» – Η σπαρακτική εξομολόγηση για την μητέρα της (Video)


Διαφ.


Με αφορμή τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε μία περιπέτεια που βίωσε με τη μητέρα της λίγο πριν φύγει από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την μητέρα της

«Μου θυμίσατε μια περιπέτεια πολύ μεγάλη που πέρασα στη νοσηλεία της μαμάς μου και θέλω να τη μοιραστώ γιατί μου θυμίζει αυτή την ιστορία που περιγράψατε.

Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, οπότε στόχος ήταν να γίνει μεταμόσχευση του μυελού των οστών και δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο. Διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ότι θα πρέπει πρώτα να κάνει αφαίρεση χολής, που ήταν χειρουργείο ρουτίνας.

Διαβάστε επίσης: «Έγινα άλλος άνθρωπος μετά από τέτοια προδοσία και τόσο πόνο»: Καθηλώνει η κατάθεση ψυχής της Σίσσυς Χρηστίδου

Για να κάνει την μεταμόσχευση, που ήταν κρίσιμη για τη ζωή της, έπρεπε να κάνει αυτό. Και το πρόβλημα ήταν η αναμονή που υπήρχε για το χειρουργείο χολής, γιατί δεν ήταν στα επείγοντα, δεν υπήρχε σειρά και έπρεπε να περιμένουμε.

Δεν μας έδιναν ημερομηνία και ήμασταν σε μια αναμονή. Και ενώ υπήρχε ένα σημαντικό χειρουργείο που έπρεπε να γίνει, υπήρχε μια αναμονή για τη χολή, γιατί δεν μπορούσε να μπει σε προτεραιότητα σε σχέση με άλλους ανθρώπους που κινδύνευε άμεσα η ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή