Survivor 2024 spoiler 11/02: Αποκάλυψη! Το κόλπο του Ατζούν για να βγάζει τα αποτελέσματα που θέλει στις αποχωρήσεις των παικτών (Video)


Survivor 2024 spoiler 11/02: Αποκάλυψη! Το κόλπο του Ατζούν για να βγάζει τα αποτελέσματα που θέλει στις αποχωρήσεις των παικτών (Video)


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 11/02: Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις παικτών στο φετινό Survivor; Υποτίθεται πως ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο πιο αδιάβλητος σε σχέση με όλους τους προηγούμενους.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική και την έχουν καταλάβει όσοι διαθέτουν τηλεοπτική εμπειρία αλλά και αθλητικές γνώσεις. Ενώ, καταιγιστικός ήταν σε συνέντευξή του στην εκπομπή «I Love Σου Κου» ο Γιώργος Ταλάντσεβ, πρώην παίκτης του Survivor για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το κόλπο του Ατζούν για να κρατά στο Survivor τους παίκτες που θέλει

Όπως αποκάλυψε η Τζώρτζια Συρίχα στην εκπομπή του OPEN, «Επί τόπου», ο Ατζούν παρατηρεί σε τι είναι ο καθένας καλός, είτε αυτό είναι στις βολές, είτε στο τρέξιμο είτε στο κολύμπι, και αφού αναδειχθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, εκείνος δίνει τα αγωνίσματα της τελικής δοκιμασίας ανάλογα με το ποιον εξυπηρετούν.

«Αυτούς που θέλει να κρατήσει ο Ατζούν τους ευνοεί με αγωνίσματα στα οποία υπερτερούν», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor 2024 spoiler 11/02: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία & o πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 11/02: Νέα εβδομάδα στον Αγιο Δομίνικο για Διάσημους και Μαχητές. Ποιοι θα πάρουν την πρώτη ασυλία και ποιος ή ποια θα βγει υποψήφιος-α για αποχώρηση;

Τα δεδομένα είναι σχεδόν ξεκάθαρα… Οι ισορροπίες αλλάζουν άρδην υπέρ των Μαχητών, με την προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στη Μπλε ομάδα. Βέβαια, επειδή η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο Ατζούν δεν κάθεται σε ησυχία, μην αποκλείσετε την έκπληξη μέσα στα επόμενα 24ωρα…

Survivor 2024 spoiler – Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία & o πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Μέχρι τότε, όμως, όλα δείχνουν ότι οι Μαχητές είναι αυτοί που έχουν και θα έχουν το προβάδισμα στον στίβο μάχης, απέναντι στους Διάσημους.

Δεν έχουν αλλάξει οι αρχικές πληροφορίες, λοιπόν, που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα να οδηγούν απόψε την ομάδα τους στη νίκη και τη Ζωή Ασουμανάκη από την πλευρά των Διασήμων να βγαίνει στον τάκο, ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.


Πηγή