Survivor 2024 trailer 12/2: Βγαίνει μπροστά ο Τζέιμς – «Τώρα που έχει έρθει η Σταυρούλα, η Ασημινά και η Κατερίνα…»


Survivor 2024 trailer 12/2: Βγαίνει μπροστά ο Τζέιμς – «Τώρα που έχει έρθει η Σταυρούλα, η Ασημινά και η Κατερίνα…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 12/2: Ο κακός χαμός γίνεται στο συμβούλιο της Δευτέρας με τον Τζέιμς Καφετζή να βγαίνει μπροστά και να παίρνει τον λόγο. Ο παίκτης που πολλοί ανυπομονούσαν να μπει στο ριάλιτι βλέπουμε να λέει ότι μέχρι να έρθει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα και η Κατερίνα από τους Διάσημους έκαναν πάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρει πως η Κατερίνα και η Ασημίνα δεν είχαν αντίπαλο, τώρα που έχει έρθει η Σταυρούλα που δεν φοβάται να τις ματσάρει έχουν χαθεί λίγο οι ισορροπίες και έχει ταράξει λίγο τα νερά στην κόκκινη ομάδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα βλέπουμε στο βίντεο πως γελά, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου του απαντάει: «Μάλλον είσαι στην κόκκινη ομάδα ή κάτι βλέπεις…»

Παράλληλα, και η Ζωή Ασουμανάκη φαίνεται απογοητευμένη, δηλώνοντας στην κάμερα για την υποψηφιότητά της, πως περίμενε να ψηφιστεί, αλλά όχι να πάρει 8 ψήφους.

Δείτε το βίντεο

Survivor 2024: «Καζανόβας» ο Γιάννης Περπατάρης – Μπάνισε από πάνω μέχρι κάτω την Σταυρούλα και το Twitter «σιπάρει» το ζευγάρι της χρονιάς

Survivor 2024: Οι Μαχητές είδαν με πολύ καλό μάτι την είσοδο της Σταυρούλας και του Τζέημς, αφού η ομάδα τους αυξάνεται και αυτόματα αυξάνονται και οι πιθανότητες να «γυρίσουν» το παιχνίδι κόντρα στους Κόκκινους που τους ζορίζουν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Παρ΄όλα αυτά, το Twitter εστίασε στις αντιδράσεις του Γιάννη Περπατάρη αντικρίζοντας τη Σταυρούλα Χρυσαειδή Γνωστός «Καζανόβας» πια μέσα στο παιχνίδι ο Γιάννης έδειξε να ενθουσιάζεται με την είσοδο της παίκτριας και οι τηλεθεατές δεν το άφησαν ασχολίαστο!


Πηγή