«Ασπίδα» ο Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μαζί σου φωνακλού – Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της, γραφικέ μου χαζούλη…» (photo)


«Ασπίδα» ο Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μαζί σου φωνακλού – Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της, γραφικέ μου χαζούλη…» (photo)


Διαφ.


Ανελλειπώς στο πλευρό της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, στέκεται ο Χρήστος Δάντης, μέσω αναρτήσεων που κάνει για εκείνη και το Survivor.

Την Κυριακή (11/2), ο τραγουδιστής ξέσπασε για τα λόγια του Γιώργου Ταλάντσεβ για τη σύντροφό του. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, πικραμένος από το γεγονός πως δε βρίσκεται εκείνος στο ριάλιτι, ενώ εκείνη είχε παραβιάσει τους κανόνες, ανέφερε πως δεν μπορεί να τη βλέπει, ενώ σχολίασε και τα κιλά της.

Η αιχμηρή ανάρτηση του Χρήστου Δάντη εναντίον του Γιώργου Ταλάντσεβ

Ο Χρήστος Δάντης, από τη μεριά του, έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας του, ενώ μάλιστα τον χαρακτηρίρισε «χαζούλη».

«Μαζί σου φωνακλού!! Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της Ασημίνας και λες “φωνάζει στην τηλεόραση, να ουρλιάζει κλπ”, έχεις ρωτήσει κανέναν αν μας ενοχλεί η λεπτή φωνούλα σου γραφικέ μου χαζούλη; Γιατί για να βγαίνει κάποιος ή κάποιοι επισταμένα και να μιλούν κατά ενός και μόνο ατόμου, μόνο χαζούληδες μπορεί να είναι, καθώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν το άτομο αυτό δημοφιλέστερο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αιχμηρή ανάρτηση του Χρήστου Δάντη εναντίον του Γιώργου Ταλάντσεβ

Survivor 2024: «Ασπίδα» ο Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Το νου σας λοιπόν “επώνυμοι”» (photo)

Στο πλευρό της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, βρίσκεται αδιάλειπτα ο Χρήστος Δάντης, κάνοντας αναρτήσεις στα social media.

Ο τραγουδιστής έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να υπερασπιστεί τη σύντροφό του. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (5/2), δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παιχνίδι, όπου για πολλοστή φορά του αφιέρωσε τη νίκη της. Με τα όσα έγραψε, άφησε πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης: «Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι» – Τα έχωσε σε όσους γελούσαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Επειδή αυτό το κορίτσι μου αφιερώνει τις περισσότερες από τις νίκες της κι επειδή πολλοί “πρώην επώνυμοι” μιλούν με τον χειρότερο τρόπο για αυτήν, δεν μπορώ παρά μόνο να την στηρίζω και εγώ όπως με στηρίζει. Το νου σας λοιπόν “επώνυμοι” και stay tuned», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ανάρτηση Χρήστου Δάντη για Survivor


Πηγή