Survivor 2024 trailer 13/2: «Ο Τζέιμς ήρθε με σκοπό να…» – Τον δίνει στεγνά η Δαλάκα (Video)


Survivor 2024 trailer 13/2: «Ο Τζέιμς ήρθε με σκοπό να…» – Τον δίνει στεγνά η Δαλάκα (Video)


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 13/2: Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024 με την Κατερίνα Δαλάκα να “σταυρώνει” τον Τζέιμς και να λέει ότι: «Ο Τζέιμς ήρθε όπως πάντα πάρα πολύ διαβασμένος, με σκοπό να βάλει φυτιλιές και να επηρεάσει την ψυχολογία μας».

Παράλληλα, η Ασημίνα “καρφώνει” τους παίκτες της Μπλε ομάδας λέγοντας: «Αυτό υποβιβάζει ξεκάρα τα κορίτσια της Μπλέ ομάδας. Βγήκαν και αποθέωσαν μία παίκτρια που έχει μόλις τρεις ημέρες εδώ, πώς υποβιβάζεις τα αλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόλις ένα κομμάτι της ομάδας σου», με την Σταυρούλα να απαντά: «Γενικά, η Ασημίνα… εγώ δεν ασχολούμαι μαζί της καθόλου». Ενώ, καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Ρομπ λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του και, όπως φαίνεται, βάζει πλώρη γι’ αλλού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (13/2) trailer του Survivor:

Survivor 2024: Το Twitter ερωτεύτηκε την Έλενα Αμανατίδου – «Τι κούκλα, τι φυσική ομορφιά»

Survivor 2024: Μπορεί το επεισόδιο της Κυριακής να τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών (δείτε εδώ πόση τηλεθέαση σημείωσε) κυρίως για την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή, μετά από τρια χρόνια, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η Έλενα Αμανατίδου!

Η αδελφή της Άννας, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, κατάφερε να μαγνητίσει κάθε ανδρική (και όχι μόνο) βλέμμα, με το Twitter στην κυριολεξία να την ερωτεύεται. Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν κι όχι άδικα! Μιλάμε για απίστευτη ομορφιά η κοπέλα, κάτι που βγαίνει προς τα έξω. Και σκεφτήκε πως μέσα στο Survivor δεν έχει.. μακιγιάζ.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια παρακάτω:


Πηγή