Στέφανος Κασσελάκης: «Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Καραμανλή, θα καταργήσω τη βουλευτική ασυλία»


Στέφανος Κασσελάκης: «Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Καραμανλή, θα καταργήσω τη βουλευτική ασυλία»


Διαφ.


«Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Καραμανλή, θα καταργήσω τη βουλευτική ασυλία» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την κατάθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών στην Εξεταστική για τα Τέμπη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια».

Και συνέχισε: «Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή».

Μάλιστα, η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «Δημοκρατία», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα με μια φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή και τον τίτλο: «Κύριε Καραμανλή τα γνωρίζατε και ψεύδεστε».

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αυτός ο εγκληματίας να καταδικαστεί»: Το Twitter «κατακρεουργεί» τον Κώστα Καραμανλή μετά την Εξεταστική για τα Τέμπη

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αυτός ο εγκληματίας να καταδικαστεί» αναφέρει ένα από τα χιλιάδες σχόλια στο Twitter για τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο «κατακρεουργούν» οι χρήστες μετά την Εξεταστική για τα Τέμπη.

Τα όσα κατέθεσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν έπεισαν τον κόσμο, ο οποίος γεμάτος οργή στράφηκε εναντίον του κάνοντας τον trend στο Twitter.

Οι πολίτες ζητούν δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών για το σιδηροδρομική δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, ο Κώστας Καραμανλής με έντονο ύφος είχε μιλήσει στη Βουλή, αναφέροντας πως είναι ντροπή να θίγονται θέματα ασφαλείας των πολιτών στα ΜΜΜ.


Πηγή