Καλό παράδεισο Νίκο – Θλίψη στη Θεσσαλονίκη με τον ξαφνικό θάνατο 40χρονου αστυνομικού


Καλό παράδεισο Νίκο – Θλίψη στη Θεσσαλονίκη με τον ξαφνικό θάνατο 40χρονου αστυνομικού


Διαφ.


Θλίψη στη Θεσσαλονίκη, καθώς πέθανε ξαφνικά ένας αστυνομικός σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Στυλιανίδη Νικόλαο, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του! Καλό παράδεισο Νίκο! Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!

αστυνομια
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Περικλής Κόνιαρης – Από τι «έφυγε» ο πολυαγαπημένος καθηγητής ρομποτικής

Σε ηλικία 49 ετών πέθανε ο καθηγητής ρομποτικής Περικλής Κονιάρης. Όπως αναφέρει το pelop.gr, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μήνες μάχης αφότου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Ανδρικοπούλου, κόρη του εκ των ιδιοκτητών της ομώνυμης αλυσίδας super market. Αφήνει πίσω του δυο παιδιά τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 14/02/2024 στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Βουλγαρία: Νεκρός ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς

Νεκρός ο Βασίλης Μπρόβας

Ο Βασίλης Μπρόβας πέθανε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν επί 18 χρόνια χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Μπρόβας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ABC και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και στην ευρύτερη ξενοδοχειακή οικογένεια.

«Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, με βαθιά συγκίνηση και οδύνη, αποχαιρετά έναν από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής οικογένειάς της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Βασίλειος Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της Ε.Ξ.Θ., διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη πρόεδρός της. «Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τουριστική ιστορία της πόλης μας», σημειώνεται.

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, απευθύνουμε το ύστατο χαίρε και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Πηγή