Πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Περικλής Κόνιαρης – Από τι «έφυγε» ο πολυαγαπημένος καθηγητής ρομποτικής


Πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Περικλής Κόνιαρης – Από τι «έφυγε» ο πολυαγαπημένος καθηγητής ρομποτικής


Διαφ.


Σε ηλικία 49 ετών πέθανε ο καθηγητής ρομποτικής Περικλής Κονιάρης. Όπως αναφέρει το pelop.gr, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μήνες μάχης αφότου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Ανδρικοπούλου, κόρη του εκ των ιδιοκτητών της ομώνυμης αλυσίδας super market. Αφήνει πίσω του δυο παιδιά τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 14/02/2024 στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Βουλγαρία: Νεκρός ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς

Νεκρός ο Βασίλης Μπρόβας

Ο Βασίλης Μπρόβας πέθανε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν επί 18 χρόνια χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Μπρόβας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ABC και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και στην ευρύτερη ξενοδοχειακή οικογένεια.

«Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, με βαθιά συγκίνηση και οδύνη, αποχαιρετά έναν από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής οικογένειάς της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Βασίλειος Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της Ε.Ξ.Θ., διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη πρόεδρός της. «Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τουριστική ιστορία της πόλης μας», σημειώνεται.

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, απευθύνουμε το ύστατο χαίρε και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σοκ στην Νορβηγία: Ο νέος προπονητής της της Στρόμσγκοντσετ πέθανε στην πρώτη προπόνηση – Ήταν 39 ετών

Θλίψη επικρατεί στο νορβηγικό ποδόσφαιρο, με τη μοίρα να παίζει άσχημο παιχνίδι στον Μουνίρ Χαμούντ!

Πριν λίγες μέρες, ο 39χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Στρόμσγκοντσετ, ωστόσο δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, καθώς στην πρώτη του μέρα δουλειάς σε αυτόν τον νέο σταθμό της καριέρας του, υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η είδηση του θανάτου του Μουνίρ Χαμούντ έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Η Στρόμσγκοντσετ ήταν η ομάδα της καρδιάς του και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποτέλεσε ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο.

Ο νεαρός προπονητής γεννήθηκε στο Μαρόκο και ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Λιλ, λίγο πριν ακολουθήσει η μετακίνηση στη Νορβηγία.

Ο ίδιος φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα της Μπόντο Γκλίμτ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για περίπου επτά χρόνια χρόνια στη Στρόμσγκοντσετ.


Πηγή