Γιώργος Κιμούλης: Τον «στρίμωξε» η Ζέτα Δούκα – Παραπέμπεται σε δίκη για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση


Γιώργος Κιμούλης: Τον «στρίμωξε» η Ζέτα Δούκα – Παραπέμπεται σε δίκη για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση


Διαφ.


Η Ζέτα Δούκα φαίνεται πως «στρίμωξε» τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος παραπέμπεται σε σε δίκη για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Super Κατερίνα και της Μαρίας Βλάχου, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση, ο Γιώργος Κιμούλης θα βρεθεί ξανά στην δικαστική αίθουσα. Παράλληλα, δείτε τι είπε η Δώρα Χρυσικού για τον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Γιώργος Κιμούλης είχε προτείνει ένα συγκεκριμένο μάρτυρα, τεχνικό του θεάτρου, ο οποίος παραπέμπεται και εκείνος για ψεύδη κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε πει ότι όσο ήμουν στο θέατρο, πώς και δεν εντόπισα το περιστατικό που έχει καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα, πράγμα που σημαίνει ότι συμπεριλήφθηκε και είπε ότι σαν να μην έγινε το περιστατικό.

Σύντομα θα οριστεί δικάσιμος και η Ζέτα Δούκα θα μιλήσει για το γεγονός. Την ίδια στιγμή έχει απορριφθεί η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη για αποζημίωση από το ΣΕΗ.

Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Ντονατέλλα Αδάμου και ήταν κόλαφος, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το Me Too και τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος, όπως δήλωσε προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς.

Κάποιοι από τους ηθοποιούς δε φαίνεται ότι συμμερίζονται της απόψεις της Παναγιώτας Βλαντή, όπως η Δήμητρα Παπαδήμα που χαρακτήρισε «μαγκιά» την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Παναγιώτα Βλαντή και Γιώργος Κιμούλης

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!


Πηγή