Γιώργος Γκιουλέκας: Η ηλικία, οι σπουδές, η θραύση στο TikTok και η καταγωγή του νέου παίκτη του Survivor 2024


Γιώργος Γκιουλέκας: Η ηλικία, οι σπουδές, η θραύση στο TikTok και η καταγωγή του νέου παίκτη του Survivor 2024


Διαφ.


Ο Γιώργος Γκιουλέκας μπήκε στο Survivor 2024 και δεν πέρασε απαρατήρητος. Ο ίδιος κάνει θραύση στο TikTok, οπότε εμείς ψάξαμε περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν, όπως την ηλικία, τις σπουδές και την καταγωγή του.

Ο γιος του “El mago” από το TikTok πήρε τη θέση του Κώστα Βουγιουκαλάκη που δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στο “Survivor”.

Το βιογραφικό του Γιώργου Γκιουλέκα

  • Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι 29 ετών
  • Είναι επιχειρηματίας
  • Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη
  • Είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Το επιχειρηματικό δαιμόνιό του τον ώθησε στην ίδρυση του δικού του e – Shop με αντρικό ρουχισμό
  • Συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις ως εθελοντής
  • Στα 25 του χρόνια ταξίδεψε στην Τανζανία όπου ως εθελοντής βοήθησε να χτιστούν σπίτια για τις γυναίκες ενός χωριού
  • Πέρα από επιχειρηματίας δηλώνει και TikToker, τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει βίντεο αθλητικού περιεχομένου με χιουμοριστική διάθεση
  • Κάθε καλοκαίρι κάνει camping
  • Μπήκε στο Survivor για να κάνει μια παύση από την καθημερινότητα του

Survivor 2024 spoiler 14/02: Σφάχτηκαν πίσω από τις κάμερες Δαλάκα – Τζέιμς: «Είσαι μεγάλος καραγκιόζης αγόρι μου!» – «Έπρεπε να αποβληθείς και φέτος γιατί…»

Survivor 2024 spoiler 14/02: Η Κατερίνα Δαλάκα βγαίνει 4η υποψήφια προς αποχώρηση, οι κάμερες κλείνουν και ο καυγάς αρχίζει!

Τι πραγματικά συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αμέσως μετά το συμβούλιο του νησιού, όπυ αναδείχθηκε δύο επιπλέον υποψήφιες η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα (δείτε εδώ ποια αποχωρεί απόψε), η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιτέθηκαν λεκτικά στον Τζέιμς Καφετζή!

Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες των Διασήμων (και όχι μόνο αυτές) πιστεύουν πως ο Τζέιμς Καφετζής, από την μέρα που μπήκε στο Survivor, κατευθύνει τους συμπαίκτες του στους Μαχητές και η επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα ως υποψήφια προς αποχώρηση ήταν δική του… υπόδειξη.

Survivor 2024 spoiler 14/02: Σφάχτηκαν πίσω από τις κάμερες Δαλάκα - Τζέιμς: «Είσαι μεγάλος καραγκιόζης αγόρι μου!» - «Έπρεπε να αποβληθείς και φέτος γιατί...»

Survivor 2024 spoiler: Τι ακριβώς συνέβη μόλις τελείωσε το συμβούλιο του νησιού;

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, αφού μόλις η Ασημίνα ξεκίνησε την επίθεση, πήρε θέση και ο Φάνης, που είχε αναδειχθεί MVP και τόνισε πως «δεν είμαι 5 χρονών να μου πει κανείς τι θα ψηφίσω», με την Κατερίνα Δαλάκα τότε να κάνει επίθεση στον Τζέιμς να τον αποκαλεί… καραγκιόζη και πως ξέρει πολύ καλά πως ο τύπος έχει μπει για να κατευθύνει τα πράγματα και να «φάει» τους περισσότερους δυνατούς παίκτες, πριν μπει η ψηφοφορία του κοινού στο κόλπο.

«Είσαι μεγάλος καραγκιόζης αγόρι μου. Δεν μπορείς να φέρεις νίκη αγωνιστικά και κατευθύνεις τους συμπαίκτες σου», είπε η Κατερίνα, με τον Τζέιμς να απαντά πως «έχεις τις πλάτες της παραγωγής και μιλάς, δεν έβαλες μυαλό από πέρσι. Κανονικά θα έπρεπε να αποβληθείς και φέτος», με την Δαλάκα έξαλλη να του κάνει επίθεση: «Τι μαλ#κιες λες αγόρι μου; Έχεις αποδείξεις για να με κατηγορείς για κάτι»….

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της παραγωγής η ένταση ελαττώθηκε, χωρίς ωστόσο να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον! Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και δείτε το σημερινό (14.02) trailer του Survivor 2024:


Πηγή