Θρίλερ στην Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Πήραν τις εισπράξεις και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα (video)


Θρίλερ στην Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Πήραν τις εισπράξεις και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα (video)


Διαφ.


Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/02) στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο ένοπλοι απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων και πήραν τις εισπράξεις.

Καλλιθέα: Τι συνέβη

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ η ληστεία έγινε στις 4:50, στην οδό Σαλαμίνος. Οι ένοπλοι προσέγγισαν το βενζινάδικο με μοτοσυκλέτα, με την οποία διέφυγαν μετά τη ληστεία στην Καλλιθέα.

«Ποντικός» στον Ωρωπό: 36χρονος διαρρήκτης είχε ρημάξει ναούς και καταστήματα – Είχε «αδυναμία» σε λάδι και μπύρες

Ένας 36χρονος διαρρήκτης έχει πιαστεί από την αστυνομία και είχε ενεργήσει στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού το τελευταίο δίμηνο.

Ο δράστης εισέβαλε σε καταστήματα, εκκλησίες και σχολεία και άρπαζε είδη όπως λάδι, χαρτικά, φορητούς υπολογιστές, κιβώτια με μπύρες και άλλα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, επιστρέφοντας στα ίδια καταστήματα, δρούσε ακόμα μια φορά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διέπραξε 14 κλοπές και διαρρήξεις.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο με τον 36χρονο να έχει μπει σε κατάστημα την περίοδο των Χριστουγέννων και να αφαιρεί από το κατάστημα διάφορα προϊόντα και να τα παραδίδει σε συνεργό του, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή