Γιώργος Λαμπάτος: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω! Αυτό που με κράτησε στη ζωή…»


Γιώργος Λαμπάτος: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω! Αυτό που με κράτησε στη ζωή…»


Διαφ.


Ο Γιώργος Λαμπάτος μοιράστηκε τις σκέψεις που έκανε να δώσει τέλος στη ζωή του και αποκάλυψε τί ήταν αυτό που τον κράτησε στη ζωή.

«Αυτό που με κράτησε στη ζωή, όπως είπα και πιο πριν, είναι η κιθάρα μου και το ότι γράφω μουσική, αλλιώς θα είχα φουντάρει. Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω, αν και είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που στερεύουν οι αντοχές σου, γιατί έβλεπα την αδικία και έβρισκα συνεχώς μπροστά μου τοίχο» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Παράλληλα, ο ηθοποιός περιέγραψε στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι η οικονομική του κατάσταση ήταν τόσο δυσμενής, που έφτασε στο σημείο να καπνίζει αποτσίγαρα από τον δρόμο. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν κόλαφος για τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Γιώργος Λαμπάτος περιέγραψε, πιο συγκεκριμένα, ότι: «Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Έπαιρνα τις γόπες και τις έβαζα στον φούρνο, όταν είχα ρεύμα για να αποστειρωθούν από τα μικρόβια, μετά έβγαζα τον καπνό από μέσα και έστριβα νέα τσιγάρα για να μπορώ να καπνίσω. Πέρασα πολύ δύσκολα, δεν είχα ούτε ένα κομμάτι ψωμί να φάω. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου».

Η στροφή 180 μοιρών μέσα σε 5 μέρες

Μέσα σε πέντε μέρες, η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε. Η ιστορία του προβλήθηκε στα περισσότερα από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης τον Ιανουάριο και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην Espresso, ότι η οικογένεια του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε μια γκαρσονιέρα. Ταυτόχρονα, έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία, μιας και παίζει κιθάρα, στα δυτικά προάστια, αλλά και από θέατρα της Αθήνας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας. Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε». Αυτά είναι τα λόγια του για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου.


Πηγή