Survivor 2024: «Βγήκε η ζυγαριά»! Πώς μπήκαν και πώς είναι τώρα οι παίκτες του Survivor – Τα κιλά και οι αλλαγές (Video)


Survivor 2024: «Βγήκε η ζυγαριά»! Πώς μπήκαν και πώς είναι τώρα οι παίκτες του Survivor – Τα κιλά και οι αλλαγές (Video)


Διαφ.


Survivor 2024: Έφυγαν Δεκέμβρη για τον Άγιο Δομίνικο από την Ελλάδα, και κοντεύει να βγει ο Φλεβάρης. Ο καιρός πέρασε και οι αλλαγές είναι πολλές. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ένα τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor.

Ήδη, κάποιοι παίκτες έχουν χάσει πάρα πολλά κιλά με την αλλαγή στην εμφάνισή τους να είναι θεαματική. Το πριν και το τώρα προβλήθηκε μάλιστα και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay’s time, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Ειδικότερα, οι παίκτες του φετινού Survivor που έχουν ήδη αλλάξει αρκετά, είναι ο Φάνης, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Μαρία Αντωνά αλλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το πριν και το μετά των παικτών του Survivor στο παρακάτω βίντεο:

Survivor 2024 spoiler 16/02: Σοκ στον Άγιο Δομίνικο – Δηλητηριάστηκε κι άλλος παίκτης! Αποχωρεί από το Survivor;

Survivor 2024 spoiler 16/02: Ακόμα μια είδηση από τον Άγιο Δομίνικο φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr που φέρνει τα πάνω κάτω.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε δει δύο παίκτες να αποχωρούν αναγκαστικά, ο ένας από δηλητηρίαση κι άλλος από επιπλοκές από το εμβόλιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα αναγκαστική αποχώρηση από το Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, χτες ένας παίκτης δηλητηριάστηκε από κάτι που βρήκε και κατανάλωσε στο δάσος. Αποτέλεσμα ήταν να πριστεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής. Η αντίδραση στην θεραπεία των γιατρών ήταν άμεση και ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στο Survivor.

Survivor 2024 spoiler 16/02: Σοκ στον Άγιο Δομίνικο - Δηλητηριάστηκε κι άλλος παίκτης! Αποχωρεί από το Survivor;

Τώρα αν τίθεται θέμα αποχώρησής του; Τα πάντα είναι ανοικτά, αφού πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρίσκεται σε σοκ και κατάλαβε πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που συνέβη. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του συγκεκριμένα παίκτη στον Άγιο Δομίνικο! Το όνομα του παίκτη δεν το μεταφέρουμε ώστε να μην υπάρχει αναστάτωση στην οικογένειά του, αφού πλέον το περιστατικό θεωρείται λήξαν, με την υγεία του παίκτη να μην διατρέχει κανέναν κίνδυνο! Ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε εκτός Survivor μέσα στα επόμενα 3 επεισόδια που θα δούμε από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά spoilers γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ


Πηγή