Φαίη Ξυλά: «Δέχτηκα άσχημη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας μου και ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης»


Φαίη Ξυλά: «Δέχτηκα άσχημη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας μου και ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης»


Διαφ.


«Δέχτηκα άσχημη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας μου και ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Ξυλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Οι κακοποιητικές συμπεριφορές που έγιναν γνωστές και που οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων και κάποιοι καταδικάστηκαν, ήταν γιατί στο θέατρο είχαν θέσεις που είχαν περισσότερη εξουσία. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα έχει πει η Φαίη Ξυλά για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές υπάρχουν παντού, σε όλους τους χώρους. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν φεύγουν οι τοξικές συμπεριφορές από το τοπίο. Και κάποιοι άλλοι που σκέφτονταν να λειτουργήσουν έτσι, σίγουρα τώρα μπορεί να το σκέφτονται λίγο περισσότερο», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο αν θα δούλευα ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και καλό είναι εμείς να μην δικάζουμε και να μην προδικάζουμε τίποτα. Εγώ είμαι υπέρ των γυναικών που ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν αποδειχτεί το αντίθετο, δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτώ και πώς μπορεί να πράξω».

Για το αν έχει δεχτεί η ίδια που ξεπέρασαν τα όριά της, αποκάλυψε: «Στον χώρο εργασίας μου δεν μου έχει τύχει να δεχθώ άσχημη συμπεριφορά, πέραν μίας φοράς που αντέδρασα και ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πήγα όπου μπορούσα, στο ΣΕΗ και στην δικαιοσύνη. Δικαιώθηκα αλλά δεν πήρα τα χρήματά μου πίσω. Τότε αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο, αλλά μπορεί κάποιος άλλος να μην αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.

Σίγουρα υπάρχει η ηθική ικανοποίηση ότι δικαιώνεσαι αλλά υπάρχει και το αίσθημα του αν θα χαρακτηριστείς, αν θα βρεις μετά δουλειά. Πρέπει να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας, και είναι δύσκολο ακόμα και αν αντιδράσεις. Καταλαβαίνω αν κάποιοι δεν αντιδρούν ή παγώνουν», υπογράμμισε η Φαίη Ξυλά.


Πηγή