Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος στη Σοφία Αλιμπέρτη – Τα πλάνα από τη βραδινή της έξοδο


Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος στη Σοφία Αλιμπέρτη – Τα πλάνα από τη βραδινή της έξοδο


Διαφ.


Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη για να διασκεδάσει και ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τραγούδι στη μητέρα των παιδιών του. Άλλωστε κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, καθώς το πρώην ζευγάρι μετά το διαζύγιο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η πρώην σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο, ενώ όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μιχαήλ και τον Good Job Nicky. Με την ευκαιρία, δείτε τη throwback φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος του Γιάννη Πάριου από τον γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη το 1986.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια τραγούδησε με τις επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε από σκηνής την «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και χιούμορ και αρκετές φορές στον μεγάλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη καθώς τραγούδησε κομμάτια που έχουν γράψει μαζί.

Δείτε το βίντεο

Good Job Nicky: «Με μεγάλωσαν πολύ ταπεινά οι γονείς μου. Οι γονείς μου, όχι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη»

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έκανε δηλώσει ο Good Job Nicky. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στους γονείς του, οι οποίοι, όπως είπε, τον μεγάλωσαν πολύ ταπεινά και τόνισε οι γονείς του, όχι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη, όπως τους έχει ο κόσμος στο μυαλό τους.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό που μου έχει συμβεί στη ζωή μου αλλά δεν σταματάω να ονειρεύομαι άλλα ”μεγαλεία”. Η συνεργασία των ονείρων μου είναι η Billie Elish, τον Kanye West ή τον Weekend», είπε ο Good Job Nicky.

Ο Good Job Nicky μίλησε για τους γονείς του: «Με μεγάλωσαν πολύ ταπεινά οι γονείς μου. Οι γονείς μου, όχι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πιο πολλά μπράβο μου έχει πει ο εαυτός μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου». Την ίδια ώρα, ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Πάριος, καθώς υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά του, όπως δήλωσε, με την οποία βέβαια δεν ζουν μαζί.

Όπως είπε, δεν μπαίνει στα social γιατί δεν θέλει να προσφέρει στον κόσμο εικονική πραγματικότητα.

Κλείνοντας, ο Good Job Nicky ανέφερε: «Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας. Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και αυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι εκεί. Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο ”Video tape” και θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου».


Πηγή