Γιάννης Νιάρρος: «Η γιαγιά μου είχε φρικάρει, είχαν γράψει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών»


Γιάννης Νιάρρος: «Η γιαγιά μου είχε φρικάρει, είχαν γράψει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών»


Διαφ.


Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος και αποκάλυψε πως η γιαγιά του είχε φρικάρει, όταν είχαν γράψει ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.

«Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω, επειδή δεν είμαι σε σειρά στην τηλεόραση. Είναι τρομακτική η έκθεση, γιατί πάει σε άλλο επίπεδο η αναγνωρισιμότητα και δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν. Την είχα… ακουσμένη από μικρός. Όσο καβαλημένος ήμουν τότε, είμαι και τώρα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Βασίλης Ζούλιας, Πάνος Μουζουράκης… 4+1 διάσημοι Έλληνες που μίλησαν δημόσια για τον εθισμό τους στα ν@ρκωτικ@

Μικρότερος μού την έσπαγε όταν κάποιος θεατής με κατέγραφε με το κινητό, αλλά έχω συμφιλιωθεί με αυτό. Δεν με περιορίζει η πολιτική ορθότητα. Νιώθω ελεύθερος μέσα σε αυτό και έχει επιδράσει θετικά σε εμένα. Μου ακούγεται αστείο να γίνει μήνυση για ένα τραγούδι ή ένα πολιτικό σχόλιο», είπε αρχικά ο Γιάννης Νιάρρος.

Ο Γιάννης Νιάρρος είπε στη συνέχεια: «Έχουν γράψει για μένα ότι κάνω χρήση ναρκωτικών. Η γιαγιά μου είχε φρικάρει και με ρωτούσε αν είμαι χρήστης. Η συνεργασία μου με τη σύντροφό μου έχει λειτουργήσει θετικά».

Δείτε το βίντεο

Γιάννης Νιάρρος: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος» (video)

Ο Γιάννης Νιάρρος είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του με έντονη παρουσία στο θέατρο και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χωρίς να έχει παίξει σε καμία τηλεοπτική σειρά.

Όπως εξομολογήθηκε, στον ελεύθερο χρόνο του τού αρέσει να περνάει χωρίς να κάνει τίποτα κάποιες φορές ενώ ιδιαίτερη αδυναμία έχει στα βιντεοπανχίδια.

Άλλη ένοχη απόλαυση είναι να παρακολουθεί θρίλερ β΄κατηγορίας σαν το Texas Chainsaw Massacre.

«Με ξέρουν όλοι γιατί όλοι νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος»

Στον δρόμο αρκετοί είναι αυτοί που τον μπερδεύουν με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Πάνο Βλάχο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Ορφέα Αυγουστίδη για την οικογένειά του.

«Με ξέρουν όλοι γιατί όλοι νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλω να ζήσω τη ματαιοδοξία. Είναι αστείο, έχει πολλή πλάκα».

«Τα παλιά χρόνια το αρνούμουν, έλεγα “παιδιά, δεν είμαι, είμαι και εγώ ηθοποιός”. Τώρα λέω “ναι είμαι εγώ, καλησπέρα, ευχαριστώ».


Πηγή