Survivor 2024 trailer 18/02: «Μαλλιά κουβάρια» Διάσημοι και Μαχητές – Πιάνονται στα χέρια Παππάς και Φάνης (video)


Survivor 2024 trailer 18/02: «Μαλλιά κουβάρια» Διάσημοι και Μαχητές – Πιάνονται στα χέρια Παππάς και Φάνης (video)


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 18/02: Το Survivor 2024 χαρακτηρίζεται ήδη από μεγάλους τσακωμούς μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων!

Οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών Μαχητών και Διασήμων συνεχίζονται και πρωταγωνιστές αυτή τη φορά είναι οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Τζέις Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Φάνης Μπολέτσης. Οι τελευταίοι δύο πιάνονται μάλιστα στα χέρια, ενώ η πρώτη απειλεί να «δώσει» τον νεοεισελθέντα παίκτη για κάτι που ειπώθηκε μεταξύ τους στον γιατρό.

Δείτε στο σχετικό βίντεο με το επίσημο trailer του ΣΚΑΪ:

Survivor 2024 spoiler 18/02: Θέλουν να τον τελειώσουν – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 18/02: Μήνας μεγάλων ανατροπών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κάθε βδομάδα και μια έκπληξη στο φετινό Survivor, με επικούς αγώνες στον στίβο μάχης!

Το Athensmagazine.gr σας έδωσε νωρίτερα το spoiler για τον νικητή του αγώνα ασυλίας της Κυριακής, αποκαλύπτοντας πως οι Διάσημοι θα ηττηθούν για ακόμη μία φορά, με τους Μπλε να διατηρούν το νικηφόρο σερί τους και πλέον να υποχρεώνουν τους αντιπάλους τους να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος θα αποτέλεσει τον παίκτη που θα βγει στον τάκο και ενώ μετρά μόλις λίγες μέρες στο παιχνίδι! Μένει να επιβεβαιωθεί πλήρως αυτό αργότερα σήμερα (18/2), οπότε παραμείνετε συντονισμένοι για τις οριστικές εξελίξεις.

Survivor 2024: «Βγήκε η ζυγαριά»! Πώς μπήκαν και πώς είναι τώρα οι παίκτες του Survivor – Τα κιλά και οι αλλαγές (Video)

Survivor 2024: Έφυγαν Δεκέμβρη για τον Άγιο Δομίνικο από την Ελλάδα, και κοντεύει να βγει ο Φλεβάρης. Ο καιρός πέρασε και οι αλλαγές είναι πολλές. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ένα τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor.

Ήδη, κάποιοι παίκτες έχουν χάσει πάρα πολλά κιλά με την αλλαγή στην εμφάνισή τους να είναι θεαματική. Το πριν και το τώρα προβλήθηκε μάλιστα και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay’s time, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Ειδικότερα, οι παίκτες του φετινού Survivor που έχουν ήδη αλλάξει αρκετά, είναι ο Φάνης, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Μαρία Αντωνά αλλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το πριν και το μετά των παικτών του Survivor στο παρακάτω βίντεο:


Πηγή