Μακελειό στη Γλυφάδα: Το μυστήριο με τα χρήματα του 76χρονου Αιγύπτιου – Η αποκάλυψη για τη μητέρα των αδελφών Καρνέση


Μακελειό στη Γλυφάδα: Το μυστήριο με τα χρήματα του 76χρονου Αιγύπτιου – Η αποκάλυψη για τη μητέρα των αδελφών Καρνέση


Διαφ.


Μακελειό στη Γλυφάδα: Μυστήριο παραμένει το γεγονός ότι ο 76χρονος Αιγύπτιος είχε υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς του, κάτι που φαίνεται να σχετίζεται με τη μητέρα των αδελφών Καρνέση.

Οι αρχικές πληροφορίες για έξωση από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί δεν ευσταθούν, καθώς η οικογένεια διέψευσε πως η Μαρία Καρνέση είχε την οποιαδήποτε σχέση με το ακίνητο της οδού Τσιτσάνη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News.

Πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Άρη Ελ Μπουράι και καλούνται να απαντήσουν σε δυο ερωτήματα: 1ον, που βρέθηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του και, 2ον, ποιος του τηλεφώνησε πριν αιματοκυλίσει την εταιρεία.

Δείτε επίσης: Έτσι ξέσπασε ο πόλεμος στην οικογένεια: Η απάντηση του Σπύρου Καρνέση στην αγωγή των αδελφών του – «Είναι αδίστακτοι, ικανοί για όλα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών ανάμεσα στον Αιγύπτιο και την Μαρία Καρνέση, η οποία φαίνεται πως αποτελούσε τον αρχικό του στόχο.

Μακελειό στη Γλυφάδα θύματα και δράστης

Τα χρήματα

Ο δράστης του μακελειού, αλλά και αυτόχειρας δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα καθώς η Ελευθερία Καρνέση, μητέρα των τεσσάρων αδελφών Καρνέση, τον είχε εξασφαλίσει με αρκετά μετρητά ως κληρονομιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άρης βρισκόταν δίπλα της ακόμη και λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ενώ ήταν η ίδια που τον είχε βαφτίσει, όταν αποφάσισε να γίνει χριστιανός, δίνοντάς του το όνομα Αριστείδης.

Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα αν τα χρήματα που είχε στο λογαριασμό του ο Αιγύπτιος, αντιστοιχούν στα χρήματα που έλαβε ως κληρονομιά από την Ελευθερία Καρνέση ή προέρχονται από άλλες πηγές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από προθεσμιακό λογαριασμό στο όνομα του 76χρονου σε τράπεζα της Ελβετίας, στην οποία μάλιστα διατηρούσε λογαριασμό και η εφοπλιστική οικογένεια, είχαν διακινηθεί ποσά ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών είχαν καταλήξει στην αδερφή του αυτόχειρα η οποία διαμένει μόνιμα στην Αίγυπτο.

Παράλληλα, ο Άρης διατηρούσε και έναν καταθετικό λογαριασμό με 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Μάλιστα, όταν ολοκληρωθούν τα στοιχεία από την άρση απορρήτου, είναι πιθανόν να προκύψουν και άλλα διακινούμενα ποσά από τους λογαριασμούς του δράστη.


Πηγή