Survivor 2024 spoiler 18/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!


Survivor 2024 spoiler 18/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 18/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Για μία ακόμη φορά έρχονται μεγάλες μάχες και πλούσιες συγκινήσεις, με το Athensmagazine.gr να έχει όλες τις πληροφορίες για τον πρώτο νικητή του αγώνα ασυλίας! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Η νέα εβδομάδα κρύβει σίγουρα πολλές εκπλήξεις ενώ οι ανατροπές θα συνεχίζονται. Η Κυριακή ωστόσο φαίνεται να είναι πιο βατή… για τους Μαχητές.

Η είσοδος των νέων παικτών τους ανανέωσε και έτσι πιο δυνατοί και με γεμάτα στομάχια επιστρέφουν τη νέα εβδομάδα για περιπέτεια και πολύ αγώνα.

Survivor 2024 spoiler ασυλίας

Στην πρώτη ασυλία οι Μαχητές φέρνουν και πάλι την νίκη στην ομάδα τους και κάνουν μια καλή αρχή για τη νέα εβδομάδα. Από την άλλη οι Διάσημοι οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και όλοι αναμένουμε να μάθουμε ποιον παίκτη θα βγάλουν στον τάκο, ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τρελή γκάφα στο Survivor 2024: Άλλαξε το τρέιλερ επειδή έδινε spoiler για την ασυλία

Μια τρελή γκάφα έγινε στο Survivor 2024, καθώς στο τρέιλερ έδωσαν spoiler για την ασυλία της Κυριακής (18/2). Όπως ήταν αναμενόμενο το άλλαξαν μετά.

Ένα λάθος (;) στο νέο τρέιλερ του Survivor έδωσε spoiler σχετικά με το νικητή στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να κατέβει και να ξαναβγεί λίγο αργότερα διορθωμένο.

Το πλάνο που πρόδωσε το νικητή έδειχνε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να κρατάει το τοτέμ της ασυλίας στον πάγκο της Μπλε ομάδας. Επομένως, όπως όλα δείχνουν, οι Μαχητές είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν και θα συνεχίσουν το σερί τους κερδίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγο αργότερα το τρέιλερ με το συγκεκριμένο πλάνο κατέβηκε και ανέβηκε νέο. Σε αυτό φαίνεται η κατάσταση ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές να ξεφεύγει κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, με τον Σταμάτη Ταλιαδανό να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Στη συνέχεια ακολουθεί μια νέα ένταση με πρωταγωνιστές τους Φάνη Μπολέτση και Αλέξη Παππά. Ο παίκτης των Μαχητών τον αποκαλεί «γελοίο» κάτι που κάνει έξαλλο τον Παππά, ο οποίος του ζητάει τον λόγο.

Η ένταση μεταφέρεται και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιτίθεται στον James Καφετζή.

Δείτε το trailer του συγκεκριμένου επεισοδίου:


Πηγή