Δώρα Δημητροπούλου: Η «αθόρυβη» σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη που στέκει στο πλευρό του πάνω από 20 χρόνια – Με τι ασχολείται


Δώρα Δημητροπούλου: Η «αθόρυβη» σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη που στέκει στο πλευρό του πάνω από 20 χρόνια – Με τι ασχολείται


Διαφ.


Η Δώρα Δημητροπούλου είναι η «αθόρυβη» σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη που στέκει στο πλευρό του πάνω από 20 χρόνια. Με τι ασχολείται;

Τον Οκτώβριο του 2002 ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα Δημητροπούλου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων του στη Ρουμανία και ακόμα είναι πολύ ερωτευμένο. Ο έγγαμος βίος τους ταιριάζει πολύ, αφού και οι δύο λάμπουν από ευτυχία. Τα τρία παιδιά τους, Βασίλης, Χάρης, Άγγελος, είναι ότι πολυτιμότερο έχουν.

Η ίδια εκτός από σπουδαία σύζυγος και μητέρα είναι και μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, καθώς έχει τη δική της κλινική πλαστικής και αισθητικής ιατρικής στα βόρεια προάστια. Παράλληλα, δείτε την περίεργη αντίδρασή του Γιώργου Τσαλίκη σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Δώρα Δημητροπούλου και Γιώργος Τσαλίκης
Δώρα Δημητροπούλου και Γιώργος Τσαλίκης

Η Δώρα Δημητροπούλου αναφέρει στο βιογραφικό της:

«Οι σπουδές μου, το master και το διδακτορικό μου, αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών μελέτης είναι τα όπλα μου στη διαδρομή της επιστήμης. Η καθημερινή εφαρμογή των γνώσεων και η συνεχής ενημέρωση στις παγκόσμιες καινοτομίες αποτελεί εμπειρία και φέρνει εξέλιξη.

Η κινητήριος δύναμη μου όμως είναι η ΑΓΑΠΗ για την κάθε γυναίκα, για τον κάθε άντρα που θέλει να δει την καλύτερη εκδοχή του υπέροχου εαυτού του και η συνειδητοποίηση με απόλυτο σεβασμό ότι ο καθένας από εμάς το αξίζει!

Είμαστε εδώ για εσάς που είστε μοναδικοί γιατί σας αξίζει…»

Τιμά το «στεφάνι» του ο Γιώργος Τσαλίκης: «Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές μπροστά στη γυναίκα μου, δε μου αρέσει» (video)

Ορισμένες δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο, όπου βρέθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε φλερτ που έχει δεχθεί και μάλιστα, παρουσία της συζύγου του, Δώρας Δημητροπούλου, κάτι το οποίο, όπως τόνισε, δεν του αρέσει καθόλου. Χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής είπε στο «MEGA Καλημέρα»:

«Με έχει φέρει κοπέλα σε δύσκολη θέση, το διαχειρίστηκα με χιούμορ. Έχει τύχει να με φλερτάρουν μπροστά στη γυναίκα μου πάρα πολλές φορές. Το θεωρώ άκομψο. Δε μου αρέσει. Όπως έχει τύχει να φλερτάρουν και τη Δώρα μπροστά μου. Δε μου αρέσει. Ζήλεψα. Η Δώρα δε μου το δείχνει αν ζηλεύει, λέει όχι, αλλά πιστεύω ότι ζηλεύει λίγο».

«Έχει συμβεί να είναι διαχυτική μία κοπέλα και στη σκηνή και εκτός σκηνής και στο καμαρίνι, έχουν συμβεί διάφορα. Που βέβαια αν ήταν αντίθετα και συνέβαιναν από έναν άντρα θαυμαστή σε μία τραγουδίστρια θα θεωρούταν πλέον σεξουαλική παρενόχληση του χείριστου είδους», είπε τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης.


Πηγή