«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Στην "αντεπίθεση" ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – «Θα κληθούν να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ» (Video)


«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Στην “αντεπίθεση” ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – «Θα κληθούν να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ» (Video)


Διαφ.


Στα δικαστήρια Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/2 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», καθώς μαζί με τους δικηγόρους του θα καταθέσει μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπής «Πρωινό», η μήνυση στρέφεται κατά ενός ανθρώπου που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κάνει καταγγελίες για τυχερά παιχνίδια με τα λεφτά από τις δωρεές.

Όπως είπε εξερχόμενος των δικαστηρίων δεν έχουν κατατεθεί επίσημες καταγγελίες εις βάρος του και σημείωσε πως: «Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει όσα είναι να κάνει».

«Θα κληθούν να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ»

«Ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε και να πούμε εμπράκτως ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ερευνήσει και θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Συνεχίζει ο εθελοντισμός, θα δοθούν κι άλλες απαντήσεις εδώ στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε την μια πλευρά, η οποία κατέθετε, χωρίς να έχει εμφανιστεί σε καμία Αρχή. Είχαμε δηλώσει από την αρχή ότι όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Είναι η πρώτη μήνυση, η πρώτη νομική ενέργεια του κύριου Πολυχρονόπουλου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, κατά όλων εκείνων που τον συκοφαντούν και τον δυσφημούν. Εφόσον λένε ψέματα, εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές, αρκετές χιλιάδες ευρώ», ανέφερε έπειτα ο δικηγόρος του, Νίκος Αλεξανδρής.

Όταν ρωτήθηκε για την συνέντευξη που είχε δώσει ο κατηγορούμενος πριν λίγες μέρες, λέγοντας πως δεν είναι Άγιος και μπορεί να έχει κάνει λάθη, επισήμανε: «Δεν μπορώ να ξέρω. Κάντε λίγη υπομονή, θα εκπλαγείτε από τα δεδομένα της ιστορίας αυτής και θα δείτε ότι όλα αυτά τα οποία κατηγορούν δεν ευσταθούν. Το νόημα αυτού που είπε είναι το εξής. Εάν με δείτε π.χ. με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, δεν σημαίνει ότι είμαι αλκοολικός. Αυτό νομίζω ότι ήθελε να πει. Νομίζω ότι λάθος το καταλάβατε. Δεν την γνωρίζω την συγκεκριμένη δήλωσή του, επιφυλάσσομαι, αλλά έτσι νομίζω».


Πηγή