Τραγωδία στη Ναύπακτο: Αδέλφια κάηκαν μετά από φωτιά στο σπίτι τους (video)


Τραγωδία στη Ναύπακτο: Αδέλφια κάηκαν μετά από φωτιά στο σπίτι τους (video)


Διαφ.


Τη ζωή τους έχασαν δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα, μέσα στο σπίτι τους στη Ναύπακτο, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το Nafpaktianews.gr δύο ηλικιωμένα αδέλφια έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στην περιοχή Παλαιοπαναγιά. Παράλληλα, στην Κορινθία: Φόβοι για αιμομιξία – Έγκυος το ένα παιδί, αρνείται να πει ποιος είναι ο πατέρας (Video)

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι ηλικιωμένοι να έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα 18% του σώματος του! Σε μηχανική υποστήριξη η σύζυγός του – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

Σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν το ζεύγος από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/2). Το ζεύγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η κατάσταση της υγείας του πρώην ευρωβουλευτή και της γυναίκας του είναι κρίσιμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% του σώματος του ενώ η σύζυγός βρίσκεται σε ακόμα πιο κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο 40% του σώματος της και έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη.

Αμφότεροι νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων και πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Από κατσαρόλα σε αναμμένο μάτι κουζίνας ξέσπασε η φωτιά

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.


Πηγή