Survivor 2024 spoiler 19/02: Βόμβα!!! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 19/02: Βόμβα!!! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 19/02: Ένα νέο επεισόδιο του Survivor 2024 θα παρακολουθήσουμε σήμερα 19/02 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και αφού σας δώσαμε το spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει απόψε, την δεύτερη ασυλία, σας έχουμε βέβαια και το spoiler για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος αναδεικνύεται υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor σήμερα 19/02;

Survivor spoiler αποχώρηση 19/2: Αυτός θα βγει στον τάκο

Έβδομη εβδομάδα, λοιπόν στο Survivor 2024 και αυτή τη φορά η αγωνία θα πάει ως το τέλος. Σε ότι αφορά το αν θα είναι άνδρες ή γυναίκες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Διότι, οι κόκκινοι θέλουν να διώξουν άνδρα και οι μπλε γυναίκα.

Επιπρόσθετα, οι κόκκινοι θέλουν να θέσουν εκτός νέους, οι Μαχητές έχουν βάλει στο μάτι κάποιους παλιούς. Και συγκεκριμένα μία παλιά, η οποία δεν φέρνει πόντους. Αποτελεί τον αδύναμο κρίκο.

Η Μαριλίνα είναι τεράστιο φαβορί να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Καιρό τώρα την έχουν βάλει στο μάτι οι μπλε, δεν θα τη γλιτώσει. Περιμένουμε το οριστικό…

Survivor 2024 trailer 19/02: Χαμός ανάμεσα σε Τζέιμς και Ασημίνα – «Εσύ λες ότι δεν έχω ζωή έξω – Κάνει τα θεατρινίστικα…» (Video)

Survivor 2024 trailer 19/02: Χαμός αναμένετια να γίνει σε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor 2024 καθώς όπως βλέπουμε από το trailer Ασημίνα και Τζέιμς βγάζουν “μαχαίρια” με την Χαζτηανδρέου να κατηγορεί τον Καφετζή για θεατρινισμούς και ότι σχολιάζει την εξωτερική της ζωή από το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ρομπ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και έδωσε «στεγνά» τον Φάνη και την Χρύσα, για τους οποίος οι φήμες λένε ότι έχουν έρθει πολύ κοντά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα θα δούμε στο σημερινό trailer του Survivor:


Πηγή