Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτοί που δηλώνουν ότι το σ@ξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σ@ξ; Υπάρχουν περίεργα γούστα, έχω φανταστεί…» (Video)


Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτοί που δηλώνουν ότι το σ@ξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σ@ξ; Υπάρχουν περίεργα γούστα, έχω φανταστεί…» (Video)


Διαφ.


Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media, ενώ μίλησε και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

«Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα μια εκπομπή μόδας ή μια ταξιδιωτική εκπομπή. Θα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδιά, αρκεί να βρω τον κατάλληλο σύντροφο. Έχω φανταστεί τον γάμο μου και το νυφικό μου. Αυτοί που δηλώνουν ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σεξ; Έχει τη βαρύτητά του αυτό σε μια σχέση. Δεν θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά μου στέλνουν και κάτι ακραία μηνύματα, υπάρχουν περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια. Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη. Όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, νιώθω αντιαισθητική» ανέφερε επίσης το μοντέλο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την επική ατάκα της Ταραμπάνκο για την σχέση του πρώην της με την πρώην του Στάθη Σχίζα.

Κλείνοντας, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου. Πάντα υπάρχει αυτό, αλλά δεν με επηρεάζει».

Καθηλώνει η Κάτια Ταραμπάνκο: «Οι σκηνές γυρίστηκαν λίγο μετά την τραγωδία των Τεμπών» – Η εμφάνισή της στη σειρά «Ο Γιατρός» ως θύμα σιδηροδρομικού ατυχήματος (video)

Η Κάτια Ταραμπάνκο «εισέβαλε» στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/11), υποδυόμενη μία κοπέλα που επιβιβάζεται σε συρμό του ηλεκτρικού, ο οποίος λίγο αργότερα εκτροχιάζεται.

Λίγα λεπτά πριν, η ηρωίδα είχε χωρίσει με τον αγαπημένο της στην αποβάθρα του τρένου. Ξυπνώντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου και τυλιγμένη με δεκάδες γάζες, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του τραυματισμού της.

«Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τους επιδέσμους;», ρωτά η Τατιάνα (Κάτια Ταραμπάνκο) τη νεαρή γιατρό, αντικρίζοντας το καμένο της δέρμα. «Δεν έπρεπε καν να μπω σε αυτό το τρένο», ακούγεται να λέει η ηρωίδα, η οποία αντιλαμβάνεται πως η ζωή της έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Η νικήτρια του GNTM, μάλιστα, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Ο Γιατρός», μίλησε για τον ρόλο της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο.

Δείτε επίσης: «Διαλύθηκα»: Κατέρρευσε η Κάτια Δανδουλάκη με την έκπληξη στο «Secret Song»

Κλείνοντας, ρωτήθηκε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν γυρίστηκαν οι σκηνές με το ατύχημα, καθώς το ίδιο διάστημα είχε συμβεί και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Πάντα ήταν το όνειρό μου η υποκριτική, τώρα το έχω πάρει πάρα πολύ ζεστά και επιτέλους έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το όνειρο. Η συνεργασία προέκυψε από τον manager μου, δάκρυσα από τη χαρά μου. Πιστεύω ότι τα έδωσα όλα στα γυρίσματα», δηλώνει η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Ένιωσα δέος με όλη την ομάδα. Είμαι μία κοπέλα που επιβιβάζεται σε ένα τρένο και αυτό εκτροχιάζεται. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, με αποτέλεσμα να καεί όλο μου το πρόσωπο άρα καταστρέφεται όλη η ζωή μου και με χωρίζει και το αγόρι μου», περιγράφει στη συνέχεια στην κάμερα του Alpha.

«Ήταν πάρα πολύ περίεργο το κλίμα. Ήμασταν όλοι πεσμένοι στα πατώματα, κοιταζόμασταν με τους ηθοποιούς, τώρα το λέω και ακόμα ανατριχιάζω ολόκληρη. Ήταν δύσκολα», εξομολογείται η Κάτια Ταραμπάνκο για τα γυρίσματα της σειράς που ακολούθησαν χρονικά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ “κλειδώνω” το μυαλό μου, λέω στον εαυτό μου να αφήσει όσα συμβαίνουν στον κόσμο και να δείξει στοχοπροσήλωση στη δουλειά. Ήταν δύσκολο όμως… ήταν το τρένο που περνούσε μπροστά στα μάτια μου, είχε γίνει πριν λίγες ημέρες», παραδέχεται η Κάτια Ταραμπάνκο.


Πηγή