Survivor 2024 spoiler 20/02: Απίστευτο – Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποιος την γλιτώνει;


Survivor 2024 spoiler 20/02: Απίστευτο – Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποιος την γλιτώνει;


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 20/02: Αγώνας 3ης ασυλίας σήμερα από όπου θα προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση καθώς και ο παίκτης που θα την γλιτώσει.

Διάσημοι και Μαχητές μετρούν από μια νίκη μέσα στην εβδομάδα και από έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και την Μαριλίνα Βακονδίου. Ένας άνδρας λοιπόν και μια γυναίκα στη μάχη για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο! Γιατί η τρίτη ασυλία της εβδομάδας είναι κι αυτή που θα κρίνει τα πάντα; Διότι ο νικητής ψηφήζει, βγάζει τρίτο υποψήφιο και αναλόγως αν είναι άνδρας ή γυναίκας, ένας ή μια από τους υπάρχοντες υποψηφίους θα την γλιτώσει και θα τεθεί άλλος ή άλλη στον τάκο!

Ποιος θα καταφέρει λοιπόν να κάνει 2-1; Θα επιστρέψουν στις επιτυχίες οι Μαχητές ή οι Διάσημοι θα προσπαθήσουν να χτίσουν ένα μίνι σερί. Η ψυχολόγια δείχνει να έχει αλλάξει. Οι Διάσημοι δεν αποτελούν σάκο του μποξ, όπως την περασμένη εβδομάδα και όλα θα κριθούν στο νημά; Ποιος θα τα καταφέρει;

Survivor 2024 spoiler 20/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία, αυτός ο 3ος υποψήφιος κι αυτός ο παίκτης την γλιτώνει

Survivor 2024 spoiler 20/02: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποιος την γλιτώνει;

Ποια λοιπόν ομάδα θα τα καταφέρει και μαζί με την ασυλία θα κερδίσει και ένα πολύτιμο έπαθλο φαγητού; Θα είναι οι κόκκινοι; Θα είναι οι μπλε; Ποιος θα βρεθεί στον τάκο;

Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάνουν λόγο για μεγάλη μάχη που θα ολοκληρωθεί με νικητές τους Διάσημους. Πάνε για το 2/3 επομένως οι κόκκινοι και μένει να δούμε ποιος παίκτης θα βγει από τον τάκο. Προς το παρόν δεν έχουμε spoiler απλά θα πούμε μια εκτίμηση που πιθανότητα θα πέσει και μέσα. Κάτι μας λέει ότι οι Μαχητές θα δώσουν γυναίκα και η επιλογή τους θα κριθεί ανάμεσα στην Χρύσα και την Άιρα. Προσωπικά βλέπω λίγο περισσότερο την δεύτερη. Εφόσον συμβεί αυτό σημαίνει αυτόματα πως βγαίνει από τον τάκο ο Θοδωρής Τουρκογέωργος.

Δείτε το trailer του σημερινού (20/02) επεισοδίου:


Πηγή