Κορινθία: Εντείνονται οι φόβοι για αιμομιξία – Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA σε όλα τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»!


Κορινθία: Εντείνονται οι φόβοι για αιμομιξία – Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA σε όλα τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»!


Διαφ.


Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, καθώς ο Εισαγγελέας εξέδωσε εντολή για τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού ALPHA, η απόφαση λήφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης προκειμένου να διαπιστωθεί ο βιολογικός πατέρας των παιδιών. Ούτε η μητέρα ούτε ο 45χρονος ανέφεραν οτιδήποτε, αρνούμενοι να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Κορινθία: Χασισοφυτεία δίπλα στο οικόπεδό του παλαιχριστιανού – Σκυλί της Διώξης στην περιοχή

Η έρευνα για τα γεγονότα στο λαγούμι στην Κορινθία εξελίσσεται, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποίησε σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο σκύλος εντόπισε ίχνη μέσα στο λαγούμι που σχετίζονται με την οικογένεια των “παλαιοχριστιανών”.

Σύμφωνα με το STAR, η ΕΛ.ΑΣ. τοποθέτησε τον σκύλο στο λαγούμι και αυτός κατευθύνθηκε σε συγκεκριμένο σημείο γαυγίζοντας. Η έρευνα συνεχίστηκε χωρίς να ανιχνευθεί κάποιο ναρκωτικό, υποδηλώνοντας πως είτε ο εκπαιδευμένος σκύλος έκανε κάποιο λάθος – που παρουσιάζει ελάχιστες πιθανότητες – είτε ότι υπήρχαν ναρκωτικά στο παρελθόν σε εκείνο το σημείο.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του STAR, προ ολίγων ημερών εντοπίστηκε σχεδόν… δίπλα από το οικόπεδο των παλαιοχριστιανών μια χασισοφυτεία «ορφανή» καθώς ο ιδιοκτήτης της δεν εντοπίστηκε ποτέ και πλέον οι Αρχές κινούνται προς την κατεύθυνση να σχετίζεται ο 45χρονος.

«Θέλουμε την ησυχία μας»

Τα παιδιά από την κοινότητα των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία μίλησαν για τη ζωή τους.

«Θέλουμε την ησυχία μας», λέει στο MEGA ένα εξ αυτών, ενώ ένα άλλο αγόρι σημειώνει πως βρίσκονται στο σημείο 3 χρόνια.

Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή και την κοινωνία του 45χρονου από την κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις πρώην συναδέλφου του, ο άνδρας που κρατείται είχε προηγούμενο στην περιοχή της Μάνης. Όπως αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, είχε λάβει άδεια χωρίς αμοιβή το 2010 από το δήμο Ηλιούπολης για να συλλέξει ελιές για έναν ιδιοκτήτη πύργου στη Μάνη. Ωστόσο, αργότερα επεισόδια μεταξύ τους οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το σημείο.

Στη συνέχεια ο πρώην συνάδελφος του 45χρονου ανέφερε: «Εμφανίστηκε στο Δήμο Ηλιούπoλης το 2016. Μετά από 6 χρόνια ο δήμαρχος σεβάστηκε ότι είχε 5 παιδιά και τον ξαναπήρε. Όσο ήταν στο δήμο Ηλιούπολης έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές άδειες. Είχε πάρει γύρω στον έναν χρόνο αναρρωτική άδεια. Το 2020 πήρε μετάταξη για την Ερέτρια. Είχε δηλώσει στο δήμο Ηλιούπολης πως έμενε στον Ωρωπό, τον πληρώνανε τζάμπα».

Είπε επίσης ότι η γυναίκα του δούλευε σε δασαρχείο.


Πηγή