«Χειμερία νάρκη» Τάσου Αρνιακού: «Νέα ζοφερή πραγματικότητα αυτό που έρχεται…»


«Χειμερία νάρκη» Τάσου Αρνιακού: «Νέα ζοφερή πραγματικότητα αυτό που έρχεται…»


Διαφ.


Ούτε ο Τάσος Αρνιακός άφησε ασχολίαστο το… παρατεταμένο καλοκαίρι που βιώνουμε πλέον στη χώρα, με τον χειμώνα να έχει κάνει ελάχιστα την εμφάνισή του φέτος και τις θερμοκρασίες να εξακολουθούν να σπάνε ρεκόρ!

Ο μετεωρολόγος στάθηκε στη «χειμερία νάρκη» της φύσης που επεκτείνεται και στον άνθρωπο φυσικά, προσπαθώντας όλοι να προσαρμοστούμε στη νέα ζοφερή πραγματικότητα, όπως σχολιάζει και ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, βροχές και τοπικές καταιγίδες θα δούμε στην ελληνική επικράτεια για 2-3 μέρες, με την Αθήνα να επηρεάζεται αύριο (21/2), χωρίς ωστόσο να αναμένονται ακραία φαινόμενα. Αυτό που θα παραμείνει για μέρες είναι η πυκνή συννεφιά, με τον υδράργυρο όμως να μην πέφτει.

Πιο αναλυτικά:

Χωρίζει στα δύο την χώρα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Στη μισή βροχές και καταιγίδες, στην άλλη μισή ο καιρός…»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέλυσε τον καιρό της Τετάρτης (21/2) μέσα από τη συχνότητα του Open, επισημαίνοντας πως η χώρα επί της ουσίας… χωρίζεται στα δύο, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη μισή και εναλλαγή ηλιοφάνειας με νεφώσεις στην υπόλοιπη.

Ο άστατος καιρός, λοιπόν, θα συνεχιστεί και αύριο κυρίως σε κεντρικές, βόρειες και νότιες περιοχές, με τους ανέμους έως 7 μποφόρ στο Ιόνιο και μέγιστη θερμοκρασία στην χώρα τους 17 βαθμούς. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, τα φαινόμενα θα εμφανιστούν κυρίως από το απόγευμα, με τους ανέμους να μην προβληματίζουν και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 16 και τους 15 βαθμούς αντίστοιχα, με τον Σάκη Αρναούτογλου πάντως να έχει επίσης επιστήσει την προσοχή για την αυριανή ημέρα.

Δείτε την πρόγνωσή του στο Athensmagazine.gr:


Πηγή