Survivor 2024 trailer (21/2): «Είχα τον Ιούδα αριστερά μου» – Στα «μαχαίρια» οι "κολλητοί" Σταμάτης – Χρύσα (video)


Survivor 2024 trailer (21/2): «Είχα τον Ιούδα αριστερά μου» – Στα «μαχαίρια» οι “κολλητοί” Σταμάτης – Χρύσα (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Ένα ακόμα επεισοδιακό συμβούλιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/2) με ανατροπές και πισώπλατα «μαχαιρώματα».

Οι Μπλε έχασαν την τρίτη ασυλία και έβγαλαν υποψήφιο από την κάλπη τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ενώ η MVP Ιωάννα Τζαβέλλα ανέδειξε τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση το Νίκο Γκάνο.

Στο αποψινό επεισόδιο (21/2) ο προδωμένος Σταμάτης κάνει λόγο για «Ιούδες» και απανωτά «μαχαιρώματα» “φωτογραφίζοντας” την άλλοτε κολλητή του Χρύσα, που τον ψήφισε για αποχώρηση, ενώ την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι κάνουν λόγο για «πούλημα» στην ομάδα των Μαχητών.

Για μια ακόμη ημέρα ένας απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει Κόκκινους και Μπλε για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, ενώ η μονομαχία αποχώρησης της εβδομάδας είναι ανδρική υπόθεση με Αλέξη Παππά, Νίκο Γκάνο, Σταματή Ταλαδιανό και Θοδωρής Τουρκογέωργος να ρίχνονται στη μάχη για τη παραμονή τους στο παιχνίδι.

Survivor 2024 spoiler 21/02: Από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Survivor! Ποια είναι η εντυπωσιακή 24χρονη Κατερίνα Ζαφειρίου που μπαίνει στο ριάλιτι

Survivor 2024 spoiler 21/02: Η βολεϊμπολίστρια Κατερίνα Ζαφειρίου του Ολυμπιακού Βόλου θα πάρει μέρος στο Survivor και ταξίδεψε χθες (20/2) στον Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να ενταχθεί στο ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα, γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό 20/2 επεισόδιο του Survivor.

Μάλιστα η Ζαφειρίου έχει δηλώσει στην παραγωγή του Survivor ότι μέσα στα άτομα που θέλει να επικοινωνήσει είναι και η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου και δεν αποκλείεται να γίνει ζωντανή σύνδεση γι’ αυτό τον σκοπό.

Η πανέμορφη παίκτρια βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου έχει γεννηθεί το 2000 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται σαν ακραία. Προέρχεται από την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ομάδα της Α2. Έχει αγωνιστεί και στον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ επίσης ομάδα Α2.

Στη σελίδα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται σχετικά: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ακραία της ομάδας μας Κατερίνα Ζαφειρίου που αναχωρεί σήμερα για τον Αγιο Δομίνικο, για να συμμετάσχει στο SURVIVOR!!!»


Πηγή