Άννα Βίσση: Η πολυτελής βίλα της στην Εκάλη με την τεράστια πισίνα και το γήπεδο τένις


Άννα Βίσση: Η πολυτελής βίλα της στην Εκάλη με την τεράστια πισίνα και το γήπεδο τένις


Διαφ.


Η πολυτελής βίλα της Άννας Βίσση στην Εκάλη με την τεράστια πισίνα και το γήπεδο τένις μοιάζει σκέτο «όνειρο».

Η τραγουδίστρια, μπορεί να βρίσκεται το μισό χρόνο σε ταξίδια στην Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της και τα δύο εγγονάκια της, αλλά έχει φροντίσει στην Ελλάδα να έχει ένα πολυτελές και πανέμορφο σπίτι στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Εκάλη.

Το σπίτι της Άννας Βίσση το έχουμε δει πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει από την καθημερινότητα της. Παράλληλα, σε μια προσωπική αποκάλυψη προέβη η Άννα Βίσση, αναφέροντας πως με την Αννίτα Πάνια υπήρξαν πάντα καλές φίλες.

Είναι ροκ, ζεστό με όμορφα χρώματα, ενώ κυριαρχεί το ξύλο και τα ιδιαίτερα αντικείμενα στη διακόσμηση.

Όπως θα δείτε από τις εικόνες που συγκεντρώσαμε, πρόκειται για μια ιδιαίτερη cozy κατοικία, με λευκές και ξύλινες αποχρώσεις, πισίνα, γήπεδο τένις και μπάσκετ, ευρύχωρους χώρους ακόμη και μποστάνι.

γήπεδο τένις Άννα Βίσση Εκάλη

Η κάμερα της εκπομπής “Love it” είχε τρυπώσει πριν καιρό στο σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας στην Εκάλη.

Όπως θα δείτε το εξωτερικό του σπιτιού είναι πέτρινο ενώ διαθέτει, γκαράζ, κήπο με πισίνα, μποστάνι και γήπεδο του τέννις. Το σπίτι περιβάλλεται από φράχτες με λουλούδια και δέντρα ενώ στο χώρο της πισίνας η τραγουδίστρια έχει φτιάξει σαλόνι, με barbeque και ξυλόφουρνο.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι πετρόχτιστο, επικρατεί η λευκή διακόσμηση και το πάτωμα είναι ξύλινο. Από την άλλη πλευρά στην κουζίνα επικρατεί η boho διάθεση ενώ στη σκάλα κοντά στη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο συναντά κανείς ένα δεύτερο μικρό σαλόνι, ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι καθώς και ένα λευκό πιάνο. Στον επάνω χώρο βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες που είναι διακοσμημένες με το προσωπικό στυλ της τραγουδίστριας ενώ στο υπόγειο βρίσκεται ο αγαπημένος χώρος της Άννας Βίσση που δεν είναι άλλος από ένα γυμναστήριο.


Πηγή