«Λυγίζει» και τους πιο σκληρούς ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά, μας λείπεις…»


«Λυγίζει» και τους πιο σκληρούς ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά, μας λείπεις…»


Διαφ.


Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 21/2, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον φίλο και συνάδελφό του, Σάκη Μπουλά, ο οποίος σαν σήμερα 10 χρόνια πριν, έφυγε από την ζωή. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στις επιτυχημένες σειρές 50-50 και Οικογένεια βλάπτει.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τον Σάκη Μπουλά

O γνωστός ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του Σάκη Μπουλά και ένα συγκινητικό κείμενο, προκειμένου να εκφράσει, 10 χρόνια μετά, την τεράστια απώλεια.

«Δέκα χρόνια είναι πολλα είναι λίγα δεν ξέρω δεν καταλαβαίνω πολλα αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε μας λείπεις…»

Λεβέντης μέχρι τέλους: 10 χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά – Είχε κεράσει τους φίλους του στην κηδεία του αφήνοντας 1.000 ευρώ φιλοδώρημα

Ο Σάκης Μπουλάς άφησε το δικό του μοναδικό σημάδι στον κλάδο της μουσικής και του θεάτρου. Απεβίωσε στις 21 Φεβρουαρίου 2014, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από μάχη με καρκίνο του πνεύμονα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Μπουλάς πέθανε πάνω στη σκηνή που τόσο αγαπούσε. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τον καρκίνο, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Μέχρι και λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του εμφανιζόταν στην «Ακτή Πειραιώς», συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση «ΓκαΓκαΝτίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη. Διέκοψε τις εμφανίσεις του, όταν η υγεία του επιδεινώθηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην κηδεία του αγαπητού καλλιτέχνη παρέστησαν πολλοί φίλοι του καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και της υποκριτικής. Στη συνέχεια, συγγενείς και κοντινοί φίλοι συγκεντρώθηκαν σε μια ταβέρνα για να τιμήσουν το δικό τους άνθρωπο, τρώγοντας την «κλασική ψαρόσουπα», όπως είχε αφηγηθεί ο Διονύσης Σαββόπουλος από τη σκηνή της Ακτής Πειραιώς όπου εμφανιζόταν εκείνη την εποχή. Μετά το γεύμα και ενώ ζήτησαν τον λογαριασμό, έμαθαν από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ότι τα πάντα ήταν πληρωμένα από τον ίδιο τον Σάκη Μπουλά

«Μετά την κηδεία πήγαμε σε ένα παρακείμενο μαγαζί για την κλασσική ψαρόσουπα και τι μαθαίνω; Ο μακαρίτης είχε κανονίσει το μενού και είχε πληρώσει την μακαριά. Μείναμε άφωνοι!», επιβεβαίωνε τότε ο Σαββόπουλος. Ο Μπουλάς είχε επισκεφθεί το μαγαζί 10 μέρες προτού «φύγει», ζητώντας από τον ιδιοκτήτη να ετοιμάσει τραπέζι για 40-50 άτομα. Έπειτα, πλήρωσε το γεύμα της κηδείας και άφησε φιλοδώρημα 1.000 ευρώ.


Πηγή