Ανατριχίλα για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Σου σηκώνεται η τρίχα – Ούτε ξυστά δε θέλω το παιδί μου να το ακουμπήσει…»


Ανατριχίλα για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Σου σηκώνεται η τρίχα – Ούτε ξυστά δε θέλω το παιδί μου να το ακουμπήσει…»


Διαφ.


Με αφορμή ένα θέμα για τον κακοποιητικό λόγο που προβλήθηκε στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να μοιραστεί μια δική της ιστορία.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε πως την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί σε μια παρέα που κάποιος χωρίς να το καταλάβει, την προσέβαλε.

«Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε την ώρα που τα λέμε. Χθες ήμουν σε ένα περιβάλλον που κάποιος με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλει, αλλά δε νοιάστηκε κιόλας. Βέβαια του απάντησα. Με πρόσβαλε λέγοντας ένα αστειάκι. Δεν ήθελε να με προσβάλει. Έλεγε, “δεν έβρισκα το δρόμο, Πόντια ε; Ούτε Πόντια να ήμουν”. Αστείο ε;

Αυτό το αστείο γιατί το λέμε ακόμα το 2024; Εγώ που είμαι Πόντια, παρεξηγούμαι. Λέγαμε παλιά ότι δεν παρεξηγούνται οι Πόντιοι και γελάνε με αυτά. Ε, δε γελάμε. Δεν είναι ρατσιστικός λόγος αυτός; Και ξέρεις, το είπε μια, δε μίλησα, το είπε δυο, δε μίλησα. Την τρίτη, μίλησα. Του φαινόταν πολύ αστείο. Και σε πολύ κόσμο φαίνεται αστείο αυτό. Εγώ μίλησα, είπα, “αν ήσουν Πόντια θα τον έβρισκες το δρόμο”» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Με εκμεταλλεύτηκαν»: Δύσκολες ώρες για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μόλις μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα με μία οργισμένη ανακοίνωση

Θύμα απάτης στα social media έπεσε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση να προχωρά σε ανακοίνωση. Ενώ, άφωνη άφησε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου το περιστατικό που βίωσε συνεργάτης της εκπομπής με την περιγραφή της να έχει συγκλονίσει το πάνελ.

Όπως αναφέρει, «το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της παρουσιάστριας της ψυχαγωγικής εκπομπής “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, Νάνσυς Ζαμπέτογλου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή και άλλους σκοπούς.

Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε.

Η ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση και οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης».


Πηγή