Θεοφάνης Μάνος: Ο «άγνωστος» πρώην σύζυγος της Σοφίας Βόσσου και πατέρας της κόρης της (photo)


Θεοφάνης Μάνος: Ο «άγνωστος» πρώην σύζυγος της Σοφίας Βόσσου και πατέρας της κόρης της (photo)


Διαφ.


Η Σοφία Βόσσου που πρόσφατα αποκάλυψε το ειδύλλιό της με τον Σταμάτη Γονίδη, απέκτησε την κόρη της με έναν άλλο άντρα, τον Θεοφάνη Μάνο. Ποιος είναι ο «άγνωστος» πρώην σύζυγός της;

Ο Θεοφάνης Μάνος εργαζόταν ως διευθυντής μεγάλων επιχειρήσεων, είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Η Ερασμία Μάνου, πριν τη λύση του σύμφωνου συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, είχε μιλήσει στο παρελθόν στο gossip-tv για τη σχέση με τους γονείς της.

Πες μας λίγα λόγια για τον μπαμπά σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για εκείνον

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν αγαπούσε ποτέ τη δημοσιότητα. Είναι συγγραφέας, έγραφε για πολλά χρόνια πολιτικούς λόγους, είναι άνθρωπος των γραμμάτων. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, προτιμά να βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς»

Σε στηρίζει στις επιλογές σου;

«Με στηρίζει σε όλα. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου. Πάντα μου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές έτσι ώστε να μην πέφτω σε λάθη ή προβλέπει πράγματα που μπορεί να βλέπει ότι έρχονται. Είναι ένας ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος άνθρωπος. Είναι πάντα δίπλα μου. Του βάζω ν’ ακούει τα τραγούδια μου. Τον συμβουλεύομαι πάντα»

Η Ερασμία Μάνου με τον πατέρα της
Η Ερασμία Μάνου με τον πατέρα της

Ωστόσο, παντρεύτηκε τη Σοφία Βόσσου, τη μητέρα σου που είναι δημόσιο πρόσωπο

«Όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου, εκείνη δεν ήταν διάσημη, οπότε δεν είχε ν’ αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Επίσης, ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο. Νομίζω ήταν μαζί δυο – τρία χρόνια, με έκαναν σε μικρή ηλικία. Ήταν ένας έρωτας δυνατός που έληξε. Οπότε δεν είχε να διαχειριστεί το κομμάτι της δημοσιότητας»,

Την μητέρα σου την εμπιστεύεσαι στα επαγγελματικά σου

«Γενικώς δεν ζητώ εύκολα συμβουλές. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει ο καθένας, έτσι ώστε να χρεωθεί ο ίδιος και τη νίκη και την ήττα. Η μαμά μου είναι μια πολύ καλή μουσικός, φυσικά και τη ρωτάω. Κάποιες συμβουλές τις ακολουθώ και κάποιες άλλες όχι, γιατί σε ορισμένα πράγματα έχουμε διαφορετικές απόψεις»


Πηγή