Survivor 2024: Στην κορυφή το μεγάλο αουτσάιντερ! Αυτή είναι η κατάταξη των παικτών – Στα τάρταρα ο Τζέιμς


Survivor 2024: Στην κορυφή το μεγάλο αουτσάιντερ! Αυτή είναι η κατάταξη των παικτών – Στα τάρταρα ο Τζέιμς


Διαφ.


Survivor 2024: Σίγουρα η είσοδος των νέων παικτών ήρθε να ταράξει τα νερά σε Διάσημους και Μαχητές, όπως βλέπουμε στα επεισόδια. Ωστόσο δεν λείπουν και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είτε μεταξύ τους είτε με πυρά σε άλλες ομάδες.

Μπορεί το κοινό να μην ψηφίζει φέτος τον αγαπημένο του παίκτη, ή τον παίκτη προς αποχώρηση, όμως η γνώμη του ακόμα μετράει και με το παραπάνω. Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά, το κοινό έχει κατατάξει τους παίκτες ανάλογα με τη δυναμική τους σε αγωνίσματα αλλά και τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι γενικώς.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος σίγουρα έχει φανεί ότι είναι μεγάλο φαβορί. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα και την Τρίτη θέση η Ασημίνα Χατζηανδρέου, τα βουνά που φαίνεται να επιβιώνουν ακόμα μέσα στο παιχνίδι αφού φέρνουν νίκες.

Στην τέταρτη θέση είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία είναι εξαιρετική στα αγωνίσματα και το αποδεικνύει σε κάθε στίβο μάχης. Ακολουθεί στην πέμπτη θέση η Δώρα Νικολή και στην έκτη θέση ο Γιώργος Γκιουλέκας. Αν αναρωτιέστε για τον Αλέξη Παππά, ο παίκτης είναι στη 9η θέση περνώντας μάλιστα κατά πολύ τον μεγάλο αντίπαλο, Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στην 13η θέση.

Τελευταία και καταϊδρωμένη έρχεται η γυμνάστρια γλουτών, Μαριλίνα Βακονιδίου. Ο Νίκος Γκάνος αποχώρησε στην 12η θέση και η Όλγα Πηλιάκη στην 19η θέση.

Survivor 2024 spoiler 22/02: «Σεισμός» στον Άγιο Δομίνικο – Στην πόρτα της εξόδου ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor 2024 spoiler 22/02: Τρομερό παρασκήνιο με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024. Βρίσκεται κόντα στην πόρτα της εξόδου;

Το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο που σας αποκάλυψε την οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη και πριν λίγο σας φέραμε στο φως και την δεύτερη παίκτρια των Διασήμων που σκέφτεται να αποχωρήσει. Σας έχουμε όμως και παρασκήνιο από τους Μαχητές με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Καφετζή.

Τι συμβαίνει με τον Ροδίτη παίκτη της μπλε ομάδας; Πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου; Αρχικά οι νέοι παίκτες που έχουν μπει στο Survivor έχουν «ρουφιανέψει» στους υπόλοιπους τα χρήματα που έχει πάρει ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο Survivor, αφού ο ίδιος το είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του πριν μπει στο παιχνίδι.

Αυτό, όπως είναι λογικό, δεν άρεσε καθόλου σε άλλους παίκτες και οι συμπαίκτες του ετοιμάζονται να τον στείλουν στον τάκο. Και αγωνιστικά είναι κακός φέτος ο Τζέιμς αλλά και το οικονομικό κομμάτι παίζει τον ρόλο του. Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως πίσω από τις κάμερες έχουν υπάρξει τσακωμοί με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς γι’ αυτόν ακριβώς τον ρόλο.


Πηγή