«Έλαμψε» η Σία Κοσιώνη: Νέα σελίδα στη ζωή της παρουσιάστριας – Στο πλευρό της και ο Κώστας Μπακογιάννης


«Έλαμψε» η Σία Κοσιώνη: Νέα σελίδα στη ζωή της παρουσιάστριας – Στο πλευρό της και ο Κώστας Μπακογιάννης


Διαφ.


Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν η Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, καθώς η Σία Κοσιώνη έκανε την παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου «Μια άλλη Ιστορία» στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ.

Άπαντες παρόντες σε αυτό το νέο βήμα για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, από μέλη της οικογένειάς της, μέχρι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να την τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε επίσης: Κι όμως: Αυτή τη δουλειά θέλει να κάνει ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Οι δηλώσεις της Σίας Κοσιώνη για το βιβλίο της

σια-κοσιωνη-παρουσιαση-βιβλιου
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις βελτιώσεις. Δεν είμαι συγγραφέας, δεν διεκδικώ κάποιον τίτλο, είμαι δημοσιογράφος. Συναντήθηκε η δουλειά μου με την συγγραφή αυτού του παιδικού βιβλίου και εύχομαι να είναι χρήσιμο», δήλωσε η Σία Κοσιώνη γι’ αυτό το νέο βήμα.

Και συμπλήρωσε: «Δεν προτείνω καθόλου να βάλουμε τα παιδιά μέσα στον βίαιο κόσμο της άγριας επικαιρότητας που καταγράφουμε. Αυτό που προτείνω είναι να χτίσουμε ανθρώπους που ενδιαφέρονται γι’ αυτά που συμβαίνουν γύρω τους».

Η ανάρτηση με τις ευχές από την πεθερά της

Πέρα από τα συγχαρητήρια δια ζώσης, η Ντόρα Μπακογιάννη της θέλησε να στείλει τις ευχές της και διαδικτυακά, λέγοντας μέσω Instagram: «Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης. Μπράβο σου».


Πηγή