Survivor 2024 spoiler 24/02: Κρίσιμες ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Η έκακτη απόφαση για το μέλλον της


Survivor 2024 spoiler 24/02: Κρίσιμες ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Η έκακτη απόφαση για το μέλλον της


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 24/02: Δύσκολες ώρες περνάει η Ασημίνα Χατζηανδρέου τελευταία στον Άγιο Δομίνικο, μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε στο τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Το Athensmagazine.gr από το πρωί της Παρασκευής σας έχει αποκαλύψει τα πάντα γύρω από την υγεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και δεν αποκλείεται για δεύτερο συνεχόμενο Survivor να αποχωρήσει, εκτός προγράμματος…

Πέρσι αποβλήθηκε για παραβίαση κανονισμών και φέτος είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Τι αναφέρουν οι γιατροί; Ποιες οι εξελίξεις;

Στο τελευταίο επεισόδιο ακούσαμε την ίδια την Ασημίνα να κάνει λόγο για κάταγμα στο πόδι και για απουσία που μπορεί να φτάσει και τον 1 μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους. Σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί θα αποχωρήσει, καθώς φέτος οι αποχωρήσεις κρίνονται αγωνιστικά και θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες να έχει ασυλία ενός μήνα.

 Survivor 2024 spoiler 24/02: Κρίσιμες ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η έκακτη απόφαση για το μέλλον της

Survivor 2024 spoiler 24/02: Ποια η έκτακτη απόφαση των γιατρών για το μέλλον της στο Survivor;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι γιατροί έχουν δώσει ένα περιθώριο 2 εβδομάδων για να κρίνουν αν θα αποχωρήσει ή όχι η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor. Θεωρείται δεδομένο πως γι αυτή και την επόμενη εβδομάδα η Ασημίνα θα απέχει από τους αγώνες και σε δύο εβδομάδες θα γίνει νέα εκτίμηση για την κατάσταση του τραυματισμού της.

Εφόσον σε δύο εβδομάδες επιβεβαιωθούν οι φόβοι που την θέλουν ακόμα δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης τότε αυτόματα θα αποχωρήσει. Αυτή είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και σίγουρα οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες για το μέλλον της ίδιας στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σας έχουμε άφθονο παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που επιστρέφει την Κυριακή με ένα νέο επεισόδιο… Με την ευκαιρία δείτε παρακάτω το trailer (24/02):


Πηγή